25 weken

We gaan zo eindelijk aan de babykamer beginnen!
Nouja we haha, mijn vriend en vrienden van ons. Ik ga lekker dirigeren hihi.
Meubels hebben we al binnen en ik weet dat ik deze keer de babykamer van me dromen krijgt.
Met Jason had ik niet zoveel geld en omdat mijn ex hem niet wilde moest ik alles betalen dus alles was echt heel kaal en schraal.
Nou was ik toen ook super blij hoor maar vind wel leuk dat ik eindelijk de babykamer van me dromen kan maken. We doen een mooie natuurhouten vloer.
2 muren met groenbehang en 2 met sterretjes(wit en grijs). De accessoires worden dan dezelfde kleur groen als het behang en we hebben witte meubels met sterren erop.
Ik heb een leuk winkeltje gevonden met een vrouw die een soort koeka achtige spullen maakt en ik vind dat prachtig.

Verder gaat alles z'n gangetje. Jason zit nu al paar weken op school en dat gaat steeds beter gelukkig. Het wegbrengen is nog wel moeilijk omdat hij erg verlegen is maar als ik hem ophaal is hij helemaal enthousiast.
Met baby Joshie gaat ook alles goed. Hij is wel echt MEGA sterk. Ik heb filmpjes dat zn hele voeten uit mn buik steken en hij is echt de hele dag druk. Soms zie je weleens van die 'alien' filmpjes dat het hele kindje half uit die buik komt... nouu dat ben ik over een aantal weken, het is echt niet normaal.
Moeheid is er nog steeds Mja whats new🤣

Fijn weekend allemaal💙

567 x gelezen, 2

reacties (7)


 • LittlePea

  Das genieten, babykamertje doen!!!

  Xxx

 • Novalie

  Zeker

 • Nora91

  Jeetje wat gaat dat snel! En wat heerlijk dat je het nu je droom kamertje kan maken. Veel plezier

 • Novalie

  Jaa gaat zeker snel maar ook weer niet snel genoeg haha! Dank je wel

 • Nora91

  Nog even genieten van die kleine in je buik voor je het weet ligt hij/zij in je armen.

 • Momof1boy2girls

  Leuk dat de babykamer heel mooi gaat worden, geniet daar maar lekker van! Hier ook een drukke baby in Mn buik. Ik ben pas 14 weken maar ooow ik voel de baby zooo goed! 😍 ben benieuwd naar het resultaat van de babykamer Meis, vast super mooi’m!

 • Novalie

  Jammer dat ze het geslacht niet konden zien vandaag. Nog even in spanning dus haha! Jaa ik ben zo blij als de babykamer klaar is dan kan het echte aftellen beginnen