Joël alweer 18 maanden

"t gaat allemaal veel te snel zeg.. alweer 18 maanden. Vorige week zijn we weer op het CB geweest, hij gjroeit goed dus dat gaat allemaal prima. Had ik ook geen zorgen om, hij kan eten zeg.. sta er gewoon van te kijken wat hij allemaal weg krijgt.. Ik heb ook nog niets ontdekt wat hij niet lust, hij eet werkelijk alles. Uiteraard ben ik daar super blij mee. 


Langzaam zijn we aan het kijken waa rhij volgend jaar naar de peuterspeelzal zal gaan. Toch wel weer spannend vind ik zelf. Het duurt nog wel een jaar, dus we hebben nog even en dat vind ik ook wel fijn moet ik zeggen haha. Maar ja, een jaar is ook zo weer voorbij. Met Levi hadden we een goede ervaring. HIj ging er echt met veel plezier heen dus ik hoop dat ook Joël het leuk zal vinden. 


Een heerlijk actief ventje is het. Hij zoekt wel echt de grenzen op en laat ook zeker horen als hij het er niet mee eens is. Maar het is wel echt een lief kindje. Ik geniet elke dag onwijs veel van hem. Heel leuk om deze fases nog een keer mee te mogen maken. Hij houdt ook echt van buitenspelen, net als zijn grote broer. Dus geregeld sturen we ze samen naar buiten, en een lol dat ze dan hebben, zo leuk om te zien! Kortom, we genieten volop van onze twee heerlijke zoons. 

418 x gelezen, 3

reacties (3)


 • Lama94

  Het gaat zeker snel!

  Leuk om te lezen dat je zo geniet.

 • Maria87

  💙💙 fijn te lezen

 • Maria87

  💙💙 fijn te lezen