Roze/bruin bloedverlies

Hoi allemaal,

Morgen zou mijn menstruatie moeten beginnen.
Maar afgelopen woensdag 12 januari deed ik al een test, puur omdat ik al een paar dagen op 't werk continu last had van maagzuur en moe was. Dat m'n collega een opmerking maakte als grapje: ben je niet zwanger?
Die dag had ik een lichte positieve test, had ik totaal niet verwacht (kruidvat 2 voor 5) vanmorgen deed ik opnieuw een test, ik voeg de foto hiervan toe aan mijn profiel. De lijn is al wat donkerder dan afgelopen woensdag. Maar sinds vanmorgen heb ik roze/bruin bloedverlies.
Wat kan dit zijn? Ik had gisteravond ook hele felle steken aan de kant van m'n eierstok links.
Ik stond sowieso al verbaasd dat ik al zo vroeg positief heb getest.
Ik heb in oktober een miskraam gehad, daarom ben ik wat bezorgd.

Liefs

516 x gelezen, 1

reacties (4)


 • Mela2020

  Het kan zijn dat je toch ongesteld wordt maar nog even aan kijken ik werd ook 2 weken te laat ongesteld ook al was ik positief

 • Kaat888

  Ik had ook vaak drupje bloed op het moment dat ik ongesteld moest worden. Maar bleek toch zwanger, en goed gelopen. 1x had ik 2 weken roze en bruine afscheiding, toes was het wel mis.

  Dus wat afwachten, maar beetje afscheiding hoeft niet altijd mis te zijn.

 • Jeetje1

  Er valt helemaal niks van te zeggen helaas. Bij mijn eerste heb ik de eerste 12 weken regelmatig bruin/roze verlies gehad en het ging gewoon goed. Daarna 2x een miskraam waarbij ik non-stop bruin/roze verlies had, totdat de boel echt los kwam en de heftige bloedingen begonnen. Deze zwangerschap alleen 2 dagen voor nod wat bruinverlies gehad.

  Je zal voorlopig even af moeten wachten, maar zo lang het geen grote hoeveelheden rood bloed en/of stolsels zijn, hoeft er helemaal niks aan de hand te zijn. Spannend en onzeker, maar vooralsnog ben je gewoon zwanger.

 • Janss02

  Innesteling? Volgens mij hebben redelijk veel vrouwen in de prille zwangerschap wat bloedverlies en is het niet altijd reden tot zorgen. Zolang het geen rood bloedverlies is met krampen zou ik proberen vertrouwen erin te hebben! En maandag lekker aanmelden bij de verloskundige.

  Gefeliciteerd!