Daniël vandaag 12 weken oud, wat doet hij het goed!

Vandaag , Dinsdag 10 september, Daniël 12 weken oud en wat doet hij het goed, wat is een zoon toch lekker makkelijk..
Ik was al 10 jaar een echte meiden mama, een tweede volgde bijna 7 jaar geleden, jaren zo gewend geweest, 5 jaar geleden wel een bonuszoon gekregen, maar dat is niet te vergelijken.
Bonus zoon komt 1 weekend in de 14 dagen en 3 weken in de zomervakantie en 1 week met de meivakantie en kerstvakantie..
Maar nu sinds 12 weken mijn eigen zoon rijker. En ik.zou nooit anders willen.
Hoopte ik tijdens de zwangerschap weer op een meid, ' omdat ik dat zo gewend ben' en barste ik in tranen uit bij het horen dat het een jongen was, ik zou een zoon krijgen, en dat idee, dat beeld , een mama te zijn van een zoon, nee dat paste niet.
Ik dacht meteen dat ik dat niet zou kunnen. Maar het tegendeel is bewezen, ik kan het zeer zeker wel en nog goed ook.
Ik voel natuurlijk een hoop onvoorwaardelijke liefde, en hij lacht zo lief.
Hij heeft kuiltjes in zijn wangen, die wanneer hij lacht nog dieper worden, zo schattig.
Hij is erg tevreden, drinkt goed, zitnu op.4 flessen van 150+5.. eerste is tussen 8.00 of 09.00 en laatste meestal om 20.00, want dan is meneer zn batterijtje leeg.
Hij slaapt dan door tot de volgende ochtend, meestal tot 09.00 soms wat langer, en soms maak ik hem eerder wakker.. maar meestal als de oudste 2 dames de deur uit gaan naar school om de hoek, dan word hij wakker of maak ik hem wakker voor zijn eerste fles.
Daniël weegt nu 6100 gram en is 63cm lang..een echte jongen, want mijn meiden waten toen nog niet zo groot. Hij draagt nu maat 62-68 , afhankelijk van welk merk.
Wandelen vind hij prachtig.. hij kijkt of zn ogen uit of hij maakt dan een dutje. Soms zijn we uren op pad, wonen ook dicht bij een wandelpark/bos, en een nog wat groter bos, ook een leuk winkelcentrum op zo'n 20min loopafstand, dus heerlijk elke dag erop uit!
Mijn bekkeninstabiliteit is zo goed als helemaal weg. Zo bevrijdend!
Verder werk ik nog niet, zit er aan te denken om.in januari weer volledig mijn oude werk op te pakken als zzper, en ben nu een beetje aan het solliciteren voor een klein leuk parttime baantje.
Hier gaat alles dus goed, aanstaande maandag krijgt Daniël zijn 2de vaccinatie, bij de eerste was het schrikken voor meneertje, en moest hij erg huilen, hopelijk valt het deze keer mee..
Op naar de 3 maanden!

Liefs Chantalle

426 x gelezen, 3

In Baby

reacties (1)


  • Esther-1975

    Wat een heerlijke positieve blog. Fijn dat het allemaal zo goed gaat.