Had me dit anders voorgesteld.. haha!

Wooow rare dag! First things first; volgens mij ben ik zwanger!!! Yes! In mijn hoofd heb ik het scenario van mijn eerste positieve test natuurlijk al 1000 keer afgespreeld, en in mijn fantasiën ging dat allemaal heel leuk en overzichtelijk.. maar de werkelijkheid is anders!


Ik voel me al meer dan twee dagen alsof ,mijn ongesteldheid elk moment door kan breken, dik teleurgesteld dus, maar ja, op naar de volgende ronde. Ongesteldheid brak niet door (heb normaal niet twee dagen het 'voorgevoel') dus vanochtend dacht ik, toch even testen, dan kan ik die twijfel in mn kop wat onderdrukken. Dus ik gooi wat druppels plas op dat stickie, zie het vocht er doorheel trekken, geen streep. Oke duidelijk denk ik, en leg m weg. Zet koffie, geef de hond te eten, en na een minuut of 15 kijk ik nog eens (stomm!!!), staat daar dus een tweede streepje!!! Ik denk, WTF?! Heb ondertussen (meer dan) genoeg babybytes gelezen om te weten dat een test die na de 5 min is afgelezen een ongeldige is, iets met indroogstreepjes enzo. Maarja, had geen testen meer in huis, moest naar mijn werk en kon daarna pas weer langs een drogist.. Dus de hele dag die twijfel in mijn kop! Verschrikkelijk. Wat kan een mens zich toch gek maken. Elke keer mijn hoop weggeduwd ("De test was ongeldig, de test was ongeldig, de test was ongeldig!!!")


Dusss, net nog eentje gedaan, en dr staat gewoon weer een tweede!!! Ongelooooofelijk!


Shit, nu is alleen mijn vriend nog niet thuis, en heb ik getest zonder dat ie in de buurt is.. maar ik kon gewoon niet meer wachten van de spanning. Dus ik ga t m zo vertelen Zin in!


 


Nog wel een vraag, heb dus nogsteeds dat gevoel alsof ik elk moment ongesteld kan worden, is dat herkenbaar voor sommige van jullie? Niet echt pijnlijke krampen ofzo, maar wel dat gevoel.

1998 x gelezen, 5

reacties (0)


 • Spreadinglove

  Zoooo leuk!!!!

 • Nx4

  Gefeliciteerd met de zs, ik dat alle 4 de keren ook heel erg, werd minder na 2 weken ofzo

 • Trotsemama<3

  Gefeliciteerd!!!

  Wat heerlijk geschreven hahaha.

  Ennuhh wat een tof beroep heb je!

  Oh ennuh hoe reageerde je vriend😜

 • Nx4

  Waar lees jij haar beroep dan hahaha

 • Merel3

  Thx! Ja, ik vind mijn beroep ook heel leuk! Vriend begon te glimmen , en vond het niet erg dat ik zonder hem getest had, hij wist van mijn spanning.

 • Trotsemama<3

  Oh super!!! Nou ik wens je een hele fijne zs toe meis!!!

 • MamaJL

  Gefeliciteerd! Ja, dat gevoel kun je nog weken hebben. Probeer er toch van te genieten. Het moment dat alleen jullie dit geheimpje delen komt niet meer terug

 • babymango

  Gefeliciteerd!!! En ja het gevoel is heel herkenbaar. Ik ben nu 5wk5, maar vooral vorige week had ik veel last van m’n buik. Deze week is het minder, maar vaak wel aan het eind van de dag als ik moe ben.

 • Dominieke

  Allereerst: gefeliciteerd! Ik snap je gevoel en die onzekerheid zal nog wel een tijdje blijven (had ik iig). Dit mede omdat ik vanaf mijn positieve test ook dezelfde buikkrampen had die ik had als ik (bijna) ongesteld was/werd Die krampen zijn heel normaal, maar neemt je onzekerheid nog niet weg. Fijne zwangerschap🤗

 • Baby2020-

  Aller eerst ontzettend gefeliciteerd! Fijn nieuws. Bij mijn eerste zwangerschap begon dit ook met het gevoel alsof ik enorm ongesteld zou gaan worden wat maar niet door brak. Heel gek. Maar ik herken het iig wel! Ben nu zwanger van de tweede maar deze keer had ik het niet. Verschilt denk ik..

 • Merel3

  Heel goed om te horen, dankjewel!

 • MamaM88

  Ahhh super! Gefeliciteerd

  En ja dat gevoel is bekend bij velen! Er word heel hard gewerkt in je baarmoeder ☺️❤️

 • Merel3

  Thx!