Morgen de eerste (vroege) echo.. Ik vindt t zo spannend!

Dag dames,

Morgen heb ik mijn eerste echo😍
Als t goed is ben ik dan ong 6 weken en 3 dagen zwanger.
Ik vindt t zoo spannend en ben best zenuwachtig.
Ik hoop dat het er allemaal goed uitziet voor dit termijn, en misschien al een kopppend hartje?

Ik heb alleen nog geen kwaaltjes, zijn er meer dames die ook rond de 6 weken zijn en nog geen last van kwaaltjes hebben?

Eerste week moeders voor moeders zit er ook op.
Voor de derde keer dat ik mee doe.
Vindt het toch wel erg belangrijk en fijn om mijn bijdrage te kunnen leveren.

1216 x gelezen, 3

reacties (19)


 • Naantje2018

  Gefeliciteerd!! Wat spannend!

  Even je profiel bekeken. Onze kinderen zijn ongeveer dezelfde leeftijd,toevallig!

  1 zoon van net 5, en 1 van 3.

  Ik heb a.s. vrijdag mijn 1e echo, ik vind het zo spannend. Ik zou nu 5+3 zijn, dus met de echo 6+1. Heel veel succes!

 • Hallobaby

  Echt spannend he, die eerste echo. Hopelijk een mooi kloppend hartje, dan kan je er lekker van genieten dat je nog geen kwaaltjes hebt. Ik heb mijn eerste echo volgende week maandag, we zijn ongeveer even ver zwanger. Ik denk vandaag 6w4d te zijn. Ik ben zó misselijk. Voel me heeel zwanger, wat wel een geruststelling is na de afgelopen zwangerschap met weinig kwaaltjes die eindigde in een miskraam. Maar pfoe, zo misselijk als ik nu ben, dat heb ik in mijn eerdere zwangerschappen nooit meegemaakt. Laat je ons weten hoe je echo was? Hoe laat mag je vandaag?

 • Marieke-2018

  Ja echt heel spannend! Ohh wat leuk dat we ongeveer gelijk op lopen. Hopen dat we beide eind januari een mooi baby'tje in onze armen hebben❤️ Wat vervelens dat je zo misselijk bent, dat had ik bij mn tweede ook! Maar nu nergens last van,af en toe misselijk maar trekt dan ook wel snel weer weg. Ik moet er vanavond om 19.10u zijn.. Dus zit de hele dag nog in spanning.. Ben vandaag zo ontzettend zenuwachtig hé pffff.. Krijg niks door m'n keel.. Ik laat t weten 😊

 • Charhm

  Wat goed dat je mee doet!

  Ik had toen ook geen symptomen en nu met 5,2 alleen slapeloosheid

  En wow wat spannend. Het is wel erg vroeg voor een eerste echo maar de arts: verloskundige weet wat ie doet :)

 • Marieke-2018

  Ja vindt t heel belangrijk, en het voelt voor mij goed om mee te doen.

  Oké.. Zit een weekje tussen ons dus wat leuk!! Hopelijk blijft t bij ons allebei goed gaan❤️ Ja klopt, maar mijn laatste menstruatie was in februari dus de vk wilde niet te lang wachten, alleen na dat telefoontje toch nog een clearblue test gedaan met wekenindicator en die gaf 2-3 aan dus gok vanaf dat ik testte 22 mei (op mijn verjaardag🥰) dat ik toen 4 a 5 weken was en ga van 4 weken uit. Dus ik belde een dag later weer naar de vk van goh ik heb 6 juni een afspraak maar ik denk dat ik dan ongeveer 6+3 ben is dat niet te vroeg? Kan ik niet beter voor een paar dagen later een afspraak maken? Nee hoor zei ze dat hoeft niet, wij kunnen wel zien of t goed zit ja of nee dat maakt die paar dagen later niet veel uit. Dus vandaar.. Maar als t nog te vroeg is en we zien niet veel dan hoop ik dat ik volgende week weer mag komen. Wil niet te lang in spanning zitten.

 • Lindaaaaaaaa

  2x 40 weken nooit kwalen gehad

 • Marieke-2018

  Heerlijk! Dat is wel heel fijn..

 • Ayanajamari

  Ben 10 weken en heb geen kwaaltjes

 • Marieke-2018

  Gefeliciteerd met je zwangerschap! Heerlijk dat je geen kwaaltjes hebt😊

 • XooXooX

  Ah spannend! Succes morgen ♡ probeer te genieten.

 • Marieke-2018

  Ja ga ik proberen.. Het is idd erg spannend. Dankjewel!

 • Pinkl@dy

  Succes! Hopelijk morgen een mooie echo

 • Marieke-2018

  Dankje!! Ja dat hoop ik ook😊

 • Mamasgirls

  Ik had bij beide miskramen 8w en 5w enkel van obstipatie naar veel poepen en veel plassen en opvliegers maar met ongesteldheid ook altijd dus noem het geen symptomen. Bij de voldragen zwangerschap met 8w bekken klachten en idem dezelfde als hier boven en met 6+2w eerste echo kloppend hartje. En deze zwangerschap 6,5w tot 16w kotsmisselijk en ook dezelfde klachten als hier boven en met 5+4w eerste echo en kloppend hartje

 • Marieke-2018

  Ok.. Ik werd net ineens heel misselijk toen ik in de Jumbo liep maar was na 10 min ook wel weer weg.. Dacht wel ff hee zal dit met de zwangerschap te maken hebben haha. Nou hopen op een mooie echo morgen.