Ziekenhuisopname en stoppen met bv

R. is zondag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het begon met spugen (ze spuugt nooit!!). Het kwam er met kracht uit. Mijn man en ik schrokken ervan. Na iedere bv spuugde ze alles uit. Het was heel zielig om te zien.


Bij de huisarts aangekomen maakte ze geen zieke indruk (wat is die meid vrolijk zeg). Toen ze daar eenmaal proef gedronken had, zag de ha ook dat het foute boel was. We zijn naar huis gestuurd, maar als het een paar uur door ging en de plasluiers uitbleven moesten we direct naar het ziekenhuis.


Dit was het geval. Bij het ziekenhuis aangekomen werd ze onderzocht, maar maakte weer geen zieke indruk. Toch is ze opgenomen. Al haar luiers werden gewogen en voordat ze dronk en nadat ze dronk werd zijzelf ook gewogen. In de nacht leek het weer beter te gaan met haar. Overdag kwam ze vaak en dronk ze kleine beetjes.


De diagnose die gesteld is, is buikgriep. Ik houd het goed in de gaten en het lijkt nu beter met haar te gaan. Godzijdank!Ik heb besloten om te stoppen met bv. Ik ben blij dat ik het ruim vier maanden heb mogen geven met liefde, maar nu wordt het me allemaal teveel. Buiten het feit dat ik bloedarmoede en vitamine tekort heb, is mijn voeding ineens waterig en dun geworden. Ik heb R. al moeten bijvoeden en ik stap helemaal over. Het afbouwen zal wel een aantal weken duren, maar ik kijk er naar uit dat ze beter groeit en zich optimaal ontwikkelen zal.


92 x gelezen, 0

reacties (0)


 • klaver-4

  Hoe zie jij dat het waterig word je voeding? Bij mij zie je natuurlijk ook wel ' het water eronder onder het laagje...) als je het langer laat staan....

 • leejooniej

  hey meis, had het al op je fb gelezen, maar wat schrikken zeg! gelukkig dat het nu weer goed gaat en ik weet ckr dat ze een mooie en grote meid gaat worden op flesvoeding! goede keus van je geweest om ook aan jezelf te denken!

 • BabyBunny86

  Dat is even schrikken zeg!Ben blij dat het al beter gaat!
  En als jij je prettiger voelt bij flesjes nu, moet je dat zeker doen!4 maanden is een hele mooie tijd dat je al bv hebt mogen geven meid, mag je trots op zijn!!
  Hoop voor je dat je kleine meid snel weer beter is en dat jouw gezondheid nu ook beter zal worden!

 • Orchid

  Wat schrikken zeg! voor ons is buikgriep vervelend maar vrij onschuldig. Maar bij die kleintjes is het zo sneu!
  Knap van je met de bv! 4 maanden is lange tijd. Mijn vriendin heeft binnen 3 weken heel rustig kunnen afbouwen.. ging erg goed. Nu belangrijk om ook je eigen gezondheid voor opte stellen. En het is belangrijk dat je gelukkig bent, das ook goed voor de kleine!