Lachen & drie weken

Maandagmorgen was ik bij het consultatiebureau met R.


Het was onze eerste keer, maar de dame van het consultatiebureau was al een keer bij ons langs geweest en herkende R.R. Christine was bij haar geboorte 3140 en woog gisteren 3470 gram.


Vandaag (dinsdag) is ze drie weken!De navelstreng zat nog steeds aan haar buikje vast (een stompje) en ik vroeg of dat niet te lang duurde voordat het stompje eraf viel. Het zou heel normaal zijn dat het na weken eraf kan vallen.


Op dat moment pakte ik Roos op en legde haar neer om haar een luier om te doen. Ik keek naar haar buikje en de navelstreng was eraf! Ik zoeken naar het stompje en toen zat hij vast aan mijn truitje, tussen mijn borsten. Wij allemaal lachen daar.De dame van het consultatiebureau keek naar R. en zij begon te lachen. Ze vond het bijzonder dat R. al kon lachen! Ik heb er al ruim een week plezier aan dat ze bewust naar mij lacht, maar las overal op internet dat kleine babies nog niet echt kunnen lachen. Nu derden het ook zien, weet ik het zeker! Ze kan al lachen. Het verschilt van een lachje tot schaterlachen! Gezellige tante hoor haha

46 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Momv2

    Fijn dat het goed gaat! Idd is het lachen erg leuk. Robert was 14 dagen toen hij het voor het eerst heel duidelijk deed. Erg gezellig!

  • natiejj

    Leuk dat ze al naar je lacht

  • emy21

    Hahahaha wat liefff, en jaaa wat een gezellige tante, en weet je waarom? Die heeft onze curacaosche bloed hahahaha ..genieten van je prinsesje