Mijlpaal 3/3.. WE DID IT!!

36 weken!! Wauw... officieel dus de derde en tevens laatste mijlpaal behaald!! Vanaf vandaag is het veilig om geboren te worden beeb.. Nu geen paniek meer!! En wat doet dat je moeder toch goed.. WE DID IT!!
Ook is het nu écht aftellen... nog precies 1 week, dan zal de bevalling worden opgewekt. Jeetje wat komt het dichtbij nu! 😱

Sinds gisteren voel ik me anders. Geen idee hoe ik het moet verklaren. Ik ben opeens weer héél erg moe, heb zelfs geslapen in de middag! Nou zal dat voor sommige van jullie niet zo gek zijn, maar voor mij wel. Ik ben een Adhd’er die overdag slapen totaal niet passend vond haha. Maar gisteren.. pff moeeee! Ook voelde ik opeens zwaar de behoefte om lekker alleen te zijn en te cocoonen in mijn eigen bubbel. Daarom dus ook oppas voor demian geregeld, die ging even een paar uur naar papa toe. En wat heb ik gedaan? Juist... ontspanningsoefeningen! Ook iets waar ik normaal écht geen rust voor in mijn kont heb haha.. Daar zat ik dan, een uur lang op mijn geote “skippybal” te luisteren naar een mix van Enigma met mijn ogen dicht, focussend op mijn ademhaling en bewegingen. Weird, maar ik had het nodig op een of andere manier. En erna dus lekker in bed gaan liggen en een paar uur slaap bijgepakt.
Ook de hele dag last van hoofdpijn.. bah! Ik merk dat mijn hormoonhuishouding aan het veranderen is, gek he? Bloeddruk is trouwens prima, dus nee dit zijn geen klachten van zwangerschapsvergiftiging. En had ik al gezegd dat ik veel naar de wc moet voor nummer2? 😅
Tijdens het douchen voelde ik trouwens ook iets down under. Slierten dik slijm verlies ik al een tijdje, maar nu zat er zelfs wat bloed bij in een best flink stuk. De officiële slijmprop dus. Heeft dat gewiebel op die skippybal tóch effect gehad he..
Vanacht was beeb trouwens ook belachelijk druk. Normaal slaapt ie net zoals mij in de nacht door, maar vanacht paar keer wakker geworden door dat gestuiter van hem.
Ik heb ook altijd geroepen dat hij geboren word op de 11e óf de 24e. Dus wie weet..??

Nu snel opstaan en Demian naar school brengen, die gaat erna tm woensdagmiddag naar papa toe. Paar dagen waarin ik even kan bijkomen na een week lang voor dokter te hebben gespeeld. Arme demian was namelijk flink ziek vorige week! Gelukkig heb ik de dans ontsprongen (afkloppen!)
Wie weet komt beebje nu echt wel deze week.. zou mijn onderbewustzijn dit me al proberen duidelijk te maken..? Hier en daar trouwens wel een kramp en steek, maar niet benoemenswaardig. (Lig nog steeds in mijn nest he oeps). Zodra demian zo op school is duik ik ook weer lekker mijn bed in. Rust pakken!
Gek he.. zo dacht ik nog te bevallen rond 24 weken, en nu is het einde dan écht in zicht... Gelukkig maar beeb!! ❤️

645 x gelezen, 4

reacties (12)


 • MamaVan.3wondertjes

  Heerlijk meis! Mooie positieve blog! Geniet er van 😊

 • Novalie

  Spannend hoor nog heeel even 😍😍

 • LadyVee

  Zó fijn om te lezen dat het toch wel goed met je gaat en ook tijd voor jezelf vrij maakt! Dat heb jij absoluut wel even verdiend.

  Heel veel succes alvast!

 • mama-van-een-kleine-prins

  Super meis! Ook ik heb deze wangerschap naar alle mijlpalen uitgekeken. Waar ik bij de 1e zwangerschap met 22 weken al weeen plat lag en ween had heb ik het deze zwangerschap tot 37 weken kunnen rekken zonder bedrust. Ik had dat gevoel wat jij gister had trouwens ook 1 dag voor de bevalling haha. Ik kon geen geluiden verdragen en aanhoren. Ik voelde me moe en wou helemaal alleen zijn. Ook ik verloor die zelfde dag mijn slijmprop. Die middag begonnen ook mijn weeen en die avond lag ik in het ziekenhuis met 3cm ontsluiting en 's nachts ben ik bevallen hahaha 😍 wie weet duurt het bij jou ook niet lang meer. Heel veel succes lieverd xxx

 • Momalies

  Fijn zeg, nu aftellen. Spannend😘

 • Linde-1

  Super!!

 • xJustMex

  Hoppa!! En nu lekker aftellen!

 • An3

  Fijn zeg! De boel is zich aan het voorbereiden 😉

 • Troetelbeertje9

  Oeh spannend of het vandaag gaat gebeuren!! Succes met wachten!!

 • Sharon

  Ik ben benieuwd oftie vandaag komt hihi

 • TrotseMama<3

  Yeah gefeliciteerd.

  Herkenbaar.. hier ook met 24 weken in zkh gelegen nivm kans op vroeggeboorte enuiteindelijk bevallen met 40.6 hahahahha heeeel verschil.

  En die rustmomentjes doe je goed. Lekker nemen nu het nog kan.

  Geniet nog va n je lllaatste weekjes of miss wel dagen haha.

  Liefs

 • Comingsoon2019

  Gefeliciteerd! We kunnen samen aftellen, ik word 20/2 ingeleid 🙈