Storm afgewend

De laatste weken gaan zo: mama kaas? Alsjeblieft hier heb je kaas. Nee bah! Meneer lust geen kaas dus het belandt op de grond. Mama, kloek aan? Jahoor, kom maar dan doe ik je broek aan. Meneer verstopt zichzelf snel onder de tafel.
Nu heb ik zojuist iets doms gedaan. Hij kwam aanlopen met zijn reuzenbeer van ruim een meter. Zijn grootste vriend, zijn alles. Hij friemelde aan het labeltje wat hem nog nooit was opgevallen en vroeg of ik het er af wilde knippen. En ik met mijn domme hoofd, pak een schaar en knip het labeltje eraf. Het huis was te klein, toen bleek dat het labeltje er niet meer aan vast geklikt of geplakt kan worden. Binnen 10 seconden ging het van verdriet in zijn ogen naar een boze paniek, en ik zag mezelf alweer een peuter met driftbui in de auto proppen om naar een feest te gaan, in zijn nieuwe kleren. Nieuwe kleren! Idee💡Even heel enthousiast alle labels uit zijn nieuwe kleren geknipt en de beer heeft zoonlief bedankt dat hij nu van dat kriebel-label af is. Gelukkig was hij toen wel af te leiden voor zijn dans kwartiertje. En nu danst hij weer heel gelukkig samen met zijn label-loze beer door de woonkamer op Kensington muziek. Duidelijk de muzieksmaak van zijn vader geërfd;)

1220 x gelezen, 3

reacties (3)


  • Charliecharlie

    Hahahah zo herkenbaar ja. “Maar de beer vindt dat hartstikke fijn! Toch beer?!” *bromstem* “oh ja heel fijn”😂

  • Shrimp

    Dan hoor ik “NEEEEEE zo praat de beer niet 😭 “ Ik vind het goed van dr gevonden 😜 je moet toch wat. Bij onze drie jarige grappen we altijd dat het net Andy is van Little Britain’s Lou and Andy. Die roept de hele tijd “want that one , yeah that one! “ “ are you sure??” Yeah. “ we can’t return it you know ?“ I want that one” “all right here you”…. . “ don’t want that one “ Maar meestal moet ze het er mee doen. Ze moet leren dat het zo niet werkt. Maar zo vlak voor een feest .. snap dat ze er voor kiest. Choose your battles

  • MamaRosali

    Jaa zo ging dat ongeveer 😂