Elena kno arts

Vandaag een bezoekje gepleegd aan de kno arts (ook een Elena 😁). Zoals verwacht ziet de situatie er niet al te best uit. Keelamandelen zijn groter dan normaal, maar daar heeft ze tot nu toe geen last van (ze heeft gelukkig tot nu toe geen last van haar keel gehad). Wel heeft ze regelmatig last van haar oren en snurkt ze verschrikkelijk. Het onderzoek met de sonde wijst erop dat alles verdikt is, en ze dus allergisch is, en ze heeft enorme neusamandelen. Ze heeft maar een klein hoekje vrij om te ademen. Ze is de laatste maand gekukkig niet verkouden geweest, ik ben begonnen met een neusspray die echt wonderen lijkt te verrichten. We moeten kijken hoe het de volgende maanden gaat. Als ze weer vaak snotverkouden en ziek is, gaan ze in de herfst haar neusamandelen knippen. Allergien pakken ze pas op latere leeftijd aan (tenzij er natuurlijk asthma of zo ontstaat). Dit heeft ze dus van mij meegekregen. Op dit moment worden er weinig kinderen geopereerd, alleen de spoedgevallen. Het zit hier namelijk echt propvol met Coronagevallen. Er zijn dus ontzettend veel afwezigen (gelukkig niet veel patienten op de IC, maar wel veel artsen thuis in quarantaine). We zitten er nu echt op te wachten vroeg of laat zal Corona ook in oms huis verschijnen.
Voor de rest gaat alles gelukkig goed, de kinderen doen het prima. We zijn 3 dagen naar de bergen geweest, dat was heerlijk. Riccardo heeft zijn eerste skilessen gehad en het ging meteen al reuzegoed! Ik heb ook weer geskied, na 7 jaar. Ik heb echt genoten! Aurora en Elena hebben veel met de slee gespeeld.
Verder is mijn contract tot het einde van het schooljaar verlengd. Het jaar is dus goed begonnen 💪

863 x gelezen, 3

reacties (2)


  • La_Luz

    Leuk om te horen hoe het leven in Italië gaat. Ik lees ze bijna altijd maar reageer niet vaak. Hopelijk helpt de neusspray bij Elena goed, aan de ene kant wil je zo'n ingreep niet bij een klein kindje. Maar aan de andere kant hebben ze er op die leeftijd ook minder lang last van. Afwachten maar. Top dat jouw contract is verlengd! Geniet van alle goede dingen!

  • MamaItalia

    Dankjewel ❤