Weg met de luiers

Elena is zindelijk! Al met al makkelijk en snel gegaan. Het poepen ging wat moeilijker maar hebben we nu ook onder de knie. Na 5 daagjes heb ik dr luier 's nachts ook weggelaten en het gaat prima. Ze heeft al meer dan 3 weken geen luier meer om. De verschoontafel heb ik cadeau gegeven omdat hij een beetje kapot was. Nu dus opeens een veel ruimere badkamer!
Met de andere 2 gaat het ook goed. Riccardo heeft nog 3 dagen kamp tot 13 uur, wat hij zo leuk vindt. Aurora verveelt zich thuis gelukkig (nog) niet. Ze speelt veel met Elena en maakt bergen tekeningen. Het weer zit niet mee, onweer, regenbuien en redelijk lage temperaturen. Maar eerlijk ik vind het prima. Wij hebben sowieso geen zwembad en het water van het meer is dit jaar smerig (vind ik dan, je mag er wel gewoon in zwemmen). Bovendien vind ik die klamme hitte echt tien keer niets.
Vorige week heb ik mijn green pass gedownload. Die is nu nodig voor restaurants, theathers enz. Vorige week heb ik namelijk de 2de dosis inenting gehad.
We gaan pas 21 augustus op vakantie. Maar gezien mijn man moe is en ikzelf een beetje down (mijn wereld is gewoon te klein sinds ik niet meer werk) hebben we een weekendje weg geboekt in een soort boerderij met zwembad, midden in de wijngaarden. Een paar uurtjes rijden. Hopelijk regent het niet volgend weekend.
We zijn er nog steeds niet uit of we Elena in September of Januari naar school sturen. Er zijn voor- en nadelen; gelukkig hebben we nog een maandje bedenktijd.

656 x gelezen, 1

reacties (1)


  • Blijommamatezijn

    Wow! Wat is ze snel!!

    Mijn dochter is deze maand 3 geworden en poept op wc en wel vaker op wc overdag maar snachts plast ze nog luiier lekker vol. En overdag wilt ze ook de luiier niet af