Enthousiast maar ook nerveus

Ik ben in Oktober jarig en mijn schoonzus in November. Wij hebben allebei 3 kids. Onze mannen wilden een verrassing voor ons regelen. Alle vier een weekend weg was een beetje chaotisch omdat er dus op 6 kinderen gepast moet worden. Dus hebben ze voor mij,mijn schoonzus en 3 vriendinnen en weekend Barcelona geboekt. Zaterdag vertrekken we. Heel leuk en ik heb eindelijk wat tijd voor mezelf.
Maar ook ben ik zenuwachtig. Vooral omtrent Elena. Mijn man slaapt redelijk diep en hoort haar alleen als ze erg krijst. Ook is hij natuurlijk niet gewend met 3 kinderen. Riccardo en Aurora zijn over het algemeen wel makkelijk. Gaan vroeg naar bed zonder tegenstribbelen en slapen de hele nacht door (Aurora wordt soms wakker om te plassen. Dan doe je haar nachtlampje aan en slaapt ze weer verder). Elena is ook een lieve baby. Maar best wel eenkennig (aan mij geplakt).
Ik vertrouw mijn man uiteraard (al is hij soms een beetje onhandig haha) maar wil als het de kinderen betreft vaak alles (teveel) onder comtrole hebben. Ik weet het het is goed voor papa om te zien wat ik iedere dag doe en het is goed voor mij om mijn hoofd ergens anders te hebben 2 dagen. Ik hoop te kunnen genieten!

726 x gelezen, 3

reacties (0)


 • Barbamammie79

  M8jn man slaapt ook heel vast... wat hij doet als hij alleen is: de babyfoon naast zijn hoofd haha.... kind ligt in de kamer er naast... Maar dit gaat goed

 • Shrimp

  Als ik snachts weg ben zet ik de babyfoon naast zn hoofd op max geluid 🤣 Veel plezier

 • Barbamammie79

  Haha precies wat ik net schreef

  Wat is dat toch met vaders?

 • Soccer-Mom

  Heerlijk toch! Ik hoop alleen dat er komend weekend en een pauze is in de rellen en demonstraties.

 • Peepah

  Wauw! Wat een cadeau. Ik zou 1 bewust contact moment kiezen en verder telefoon op stil en lekker genieten. Als ze een nachtje slecht slapen halen ze het wel weet in. Zullen ze niks van overhouden;)

 • Nog-even!

  Woont zijn moeder in de buurt? Grote kans dat hij daar dan veel tijd zal zitten

  Lekker gaan genieten, meid!!!

 • MamaItalia

  Hahaha jaaaa ze woont in de buurt. En ik denk dat je gelijk hebt