Wennen kinderdagverblijf

Mijn dochter Elise is alweer 10 weken oud. De tijd gaat zo snel. Soms geloof ik het nog niet echt dat ze er is. Dat ik naar haar kijk en realiseer dat ik nu 2 kinderen heb. Wat een geluk! Ze.is een lieve en blije baby. In de avond huilt ze voor het inslapen, verder eigenlijk niet. Morgen gaat ze voor het eerst wennen oo het kdv. Ik vind her spannend en moelilijk. Ik heb zelf een paar jaar in de kinderopvang gewerrkt en mijn zoon heeft daar ook gezeten. Op dezelfde groep.met dezelfde juf. Toch vind ik het moelijk. Ik hoef.nog niet te werken, heb nog een maand vrij. Ze gaat rustig aan wennen. Maar ze is nog zo klein. Mijn zoon was 8 maanden toen hij voor het eerst ging wennen. Gelukkig gaat mijn man morgen mee. Ik ga maar gauw de spulletjes klaarleggen voor morgen. Heb ik dat vast gedaan.

3941 x gelezen, 3

In Baby

reacties (6)


 • hope07

  Ah ja, zo klein 😥 de oudste was 4 mnd en jongste 11 weken.

  Hoe is het gegaan? 😘

 • Lornah

  Ja hartstikke goed hoor. Ik heb ongestoord kunnen opruimen en zitten haken. Mijn dochter heeft er goed geslapen en gedronken. Ze was vrolijk.bij het ophalen. Het is ook fijn dat ze bij de juffen zit, die mijn zoon ook had. .

 • hope07

  Fijn!!

 • Myrtheflower

  Ik herken het, de oudste was 11 mnden toen ik haar voor de eerste keer bracht, de jongste 4 maanden. De jongste was wel makkelijker en sneller gewend dan de oudste, ik denk juist vanwege haar jonge leeftijd.

 • Feria

  Ik ken het... Lastig hè? Mijn kindjes waren ook zo jong toen ze naar het kinderdagverblijf gingen. Komt vast helemaal goed!

 • Lornah

  Dat geloof ik ook wel. Ik moet meer wennen dat zij