5 weken

Morgen is mijn kleine mannetje alweer 5 weken en wat doet hij het goed!
Hij begint steeds meer te lachen, is over dag heel alert en kijkt veel om zich heen en volgt alles goed met zijn ogen.
Hij krijgt nu een combi van Bv en flesvoeding en dat doet hij ook heel goed. Het verschilt per dag hoeveel hij wilt drinken ook snachts soms slaapt hij 5 a 6 uur door soms wilt hij om de drie a vier uur 10 minuten aan de borst.
Zijn krampjes hebben hier ook invloed van, eergisteren was een zware nacht toen had hij veel last van zijn darmen, vannacht was het alweer een stuk minder.
Hij ligt graag bij je en slaapt dan soms ook het beste dit ook door de krampjes. Al met al is het een heerlijk slim mannetje die de wereld goed aan het ontdekken is. Hij begint nu ook echt een budha te worden en weegt 4.5 kilo.
Hoe verliefd je op een mannetje kan zijn, ik kan uren naar hem staren en wil hem vasthouden wanneer hij slaapt en wil soms dat hij slaapt wanneer ik dingen moet doen (douchen/huishouden/eten😅) steeds meer vinden we wel onze draai of nja vooral ik mijn draai in zijn ritme.
Ik probeer met hem elke dag een lange wandeling te maken maar sommige dagen zijn te vermoeiend voor mij. Zoals gisteren en vandaag. Maar afgelopen maandag hebben we bijv ruim twee uur gewandeld. Dus dat maakt het weer een beetje goed! Morgen is het weer ook weer beter dus gaan we een lekkere lange wandeling maken.

651 x gelezen, 2

reacties (1)


  • jenniferri

    Da's echt genieten he. I heb een zoontje van 14 weken en ben nog vaak moe dus ik herken je verhaal wel maar al bij al moeten we zo veel mogelijk genieten