Dat is fijn wakker worden

Yess! Vandaag 24 weken. Toch wel een mijlpaal waar ik de laatste 2 weken naar uit keek. Je moet natuurlijk nog wel heel wat weken blijven zitten, maar het voelt wel fijner dat de dokters iets voor je kunnen betekenen, mocht je toch eerder komen. Aanstaande vrijdag heb ik een extra baarmoederhals meting, want de laatste dagen voelt het toch niet helemaal prettig in mijn buik. Dus voor mijn geruststelling mocht ik een keer extra komen voor een meting. Je broers werden vanmorgen rond 6.45 wakker en omdat we pas 7.30 uit bed hoefden heb ik ze geroepen en hebben we nog lekker met zijn allen in bed gelegen. Wat een heerlijk moment was dat, links en rechts van me een zoontje en in mijn buik voelde ik de derde ook wat bewegen. Dat zijn echt even van die extra geniet momentjes!

948 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Assiral

  Heerlijk!

  Hopen dat de meting goed is, heb je last of?

 • Linde-1

  🥰

  Vorige week veel last van mijn onderbuik, veel druk. Ik had het idee dat deze baby heel laag ligt. Mijn oudste lag ook heel laag en is te vroeg geboren.

  Vrijdag bij de controle heeft de verloskundige even gevoeld en ze dacht ook dat hij heel laag lag, maar niet ingedaald, want ze dacht dat hij dwars lag. Er was daar geen echo, dus konden ze niet checken. Ik voelde me wel opgelucht na die tijd, maar het weekend weer last van mijn buik, ook harde buiken en dan ga je toch vanalles denken, zoals heeft dat lage liggen nadeel op de druk van de baarmoederhals bijvoorbeeld? Maandagochtend ook weer last van de buik en zelfs lage rugpijn met druk op mijn billen na zo'n zere harde buik. Ik had de meting over 2 weken staan maar heb gebeld of ik hem iets eerder mocht. En gelukkig kan ik morgen even terecht.

  Ik denk dat alles wel goed is, maar de vorige keren heb ik pas te laat aan de bel getrokken dus bel nu liever een keer te vaak.

  Hoe gaat het met jou buikpijn?

 • Assiral

  Ja je kunt inderdaad nooit te vaak bellen, groot gelijk.

  Ik heb gisteren ook even de VK gebeld en mocht langs komen, het is inderdaad toch echt bandenpijn dus het zal wel een groeispurtje zijn.

 • Linde-1

  Fijn dat je even langs mocht komen en dat alles goed was😊

 • Theo

  Wat een rijkdom! ♥️

 • Linde-1

  Inderdaad🤗