Ziekenhuis bezoekje

Even een blogje, omdat ik me heel erg verveel om half 1 s nachts en fijn om later alles terug te lezen. We zijn de 37 weken gepasseerd en er gebeuren zoveel dingen tegelijk. Dinsdag zou ik een draaipoging gaan doen omdat onze frummel verkeerd was gaan liggen, maar tot onze verbazing was frummel zelf alweer gedraaid, dat was fijn! Bloeddruk werd iets hoger, maar nog op het randje, even Bloed prikken, urine inleveren en dat was goed. Vanavond werd ik opeens helemaal niet lekker en omdat de griep rond gaat dacht ik wel dat dat het zou zijn, maar toch slaat het twijfelen dan toe. Ik weet dat mn bloeddruk er vaak ook van omhoog gaat als ik niet lekker ben en omdat ik al op het randje zat toch maar het ziekenhuis bellen om 21:30. Tja en dan lig je er wel even. CTG was goed en ook het bloed. Nu nog wachten op de urine uitslag. Mijn bloeddruk was 150-100 en dat vond ze wel te hoog.. : ( dus nog even wachten op de uitslag en dan nog eens bloeddruk meten
. Oké, rustig blijven. Wil graag naar huis, maar we zullen het afwachten. Ik mocht nog wel even tv kijken, maar wat is er nog te kijken op dit tijdstip : ) dus dan even een blogje!

710 x gelezen, 2

reacties (0)


 • Wonderful-life

  He getsie.... niks aan zo je laatste weken... gelukkig ligt de kleine weer goed.

  Ik neem aan dat ze de ligging nog wel een keer checken voor/tijdens de bevalling? Hou nog even vol, hopelijk je kleintje snel gezond en wel in je armen en jij ook weer lekker Herstellen! Dikke knuffel!

 • Lehaison

  Nee, niet zo heel leuk, gelukkig het einde in zicht ; )

  De baby lag nog met het hoofdje naar beneden, maar nog niet ingedaald, maar het ligt goed nog! Hoop snel wat op te knappen, want zo met buikgriep bevallen lijkt me ook zwaar. Dankjewel!

 • Sharon

  Ben je inmiddels weer thuis? hoe voel je je nu?

 • Nog-even!

  Met zo'n zelfde bloeddruk werd ik de volfende dag ingeleid... Ikben benieuwd wat ze jou gaan vertellen! Hoe dan ook: ik hoop dat je je gauw beter voelt! Sterkte!

 • Birth

  Hé vervelend. Hoop dat je bloeddruk gedaald is en je thuis in je bed kunt slapen. Beterschap.

 • Madelon94

  Spannend! Hoop dat alles goed is .

 • TrotseMama<3

  Hoe gaat het nu met je? Mocht je lekker in je eigen bed slapen?

  Beterschap iig🖐

 • Lynn5

  Hoop dat je zo lekker thuis in je eigen bed mag slapen.