En dan? sta je er alleen voor

door onregelmatige periodes, denk je dat je weer overtijd bent zoals gewoonlijk. Maar blijkt echter niet te kloppen.... Kom je erachter dat je al 4 weken zwanger bent van je 3e kindje. vriendlief zich doodgeschrokken, we wilden graag een kindje samen... hij had er 2 en ik had er 2. maar achteraf kom je er dan achter dat het een grote leugen is.... geen enkele echo dat hij meeging.... aantal opnames gehad ivm stress thuis... ook niet erbij... hij vond belangrijker om te gaan zuipen met zijn vrienden. 


vanaf begin zwangerschap al het idee dat hij voor de bevalling nog of vlak erna bij je weggaat en terug naar zijn ex gaat.... maar blijft zeggen nee ik hou alleen van jou. we krijgen een zoon samen, dat ga ik niet op het spel zetten... en dan gebeurd het nog. dan ben je 3 maanden lang voorgelogen geworden en is hij terug bij zijn ex. en sta je er weer alleen voor... met je 2 kindjes en je ongeboren kleine.


hopeloos verliefd op iemand die alleen maar om zichzelf geeft.  denkend dat dat de man is waar je oud mee word. maar allemaal een grote leugen is. heb het hoofdstuk afgesloten maar pijn doet het wel. want binnen nu en 5 weken komt er een mensje op de wereld die alle liefde verdient. Maar een vader van niks heeft.  hoe nu verder.... de energie wat je in iemand gestoken hebt die het niet waard was. Ik was een sterke vrouw, die vocht voor alles en iedereen waar ze omgaf. maar ben nu alleen nog maar bezig met hoe ik de bevalling ga doorkomen want zelfs die energie is op dit moment ver te zoeken. 


ben nog nooit zo leeggezogen door een man... gelukkig heb ik 2 kids die me een beetje op de been houden en me toch af en toe laten lachen. anders had ik het helemaal niet getrokken.


 

1360 x gelezen, 6

reacties (0)


 • Trotsemama<3

  Wat heftig!

  Wil je veel sterkte en kracht wensen.

  Veel liefs

 • Pcuk

  Wat ontzettend heftig. Sterkte en veel kracht toegewenst

 • C.helletje

  Jeetje! Wat een ontzettend lastige situatie zit je in. Ik hoop dat je desondanks toch gaat genieten van wat je nog wel hebt, en wat er in aantocht is. Je bent rijk met je kids! Laat je niet klein krijgen powervrouw!

 • Ryder85

  Wat een slappe zak zeg. Ik snap dat het nu niet zo voelt maar wat een geluk dat je daar vanaf bent. Over een paar weken heb je een man in je leven die onvoorwaardelijk van je zal houden ♥️

 • MamaM88

  Hè bah wat super rot! Zacht uitgedrukt!

  Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe ❤️

 • Zeldawarrior

  Bah, wat een ongelooflijke rotsituatie! Ik begrijp volkomen dat dat je niet in de koude kleren gaat zitten. Zo te lezen ben je inderdaad een supervrouw en een hele goede mama die zich niet laat kisten. Heel veel sterkte en een dikke knuffel van een mede-mama. ❤