Wie kan helpen met ovulatietesten?

Hello ladies, ben benieuwd wie mij hier kan helpen met de ovulatie testen. Ik snap er niks van.
Ik zie wel dat de lijn steeds donkerder wordt, maar is mijn ovulatie al geweest of nog niet wat denken jullie? Ik ben benieuwd omdat ik dus een onregelmatige cyclus heb

Thanks

412 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Sandra1991

  Ik gebruik die van de action en van clear blue en ik moet zeggen dat ik clear blue ook beter vind omdat je dan zeker weet dat je op je piek zit.

 • Bellamia

  Een positieve test herken je doordat de test streep net zo donker of donkerder is . Ik was eerst ook bang hem te missen. Maar je herkent dat meteen ! Ik test met die van de action en als ik denk positief te zijn check ik met een clear blue smiley ding en het klopt altijd. Ik heb 2 dagen achter elkaar mijn piek.

 • Beertje90

  Ik heb met verschillende testen getest maar voor mij is die van clearblue het duidelijkst. Een smiley als je LH piek gemeten is. Ik ben ook onregelmatig (tussen de 28 en 37 dagen) dus ik wilde gewoon echt zekerheid omdat iedere maand anders is. Ik neem gewoon de kortste cyclus en test vanaf de aangegeven dag volgens de bijsluiter.

 • Impiedimpie

  Gewoon 1 hele maand testen. Je zult niet twijfelen bij een goede test. Het is 1 dag heel duidelijk positief en vaak ook nog 2 dagen gewoon positief.

 • JustAMom

  Hij moet echt knallen. Gedurende de maand is hij altijd wel licht positief, maar als hij echt knalt dan kun je binnen 24-48 uur je eisprong verwachten