15 maanden

Na bijna 15 maanden stopt ons bortsvoedingsavontuur. Wat een geweldige periode. Samen met jou hebben we veel intense momenten gehad. Ik koester deze dan ook met heel mijn hart. Mijn laatste kindje de borst gegeven. Zou het zo weer overdoen!
Ik voel mij er goed bij met hoe de situatie gelopen is. Hoewel ik graag tot 2j had gevoed. Maar ons mannetje dacht er anders over. Die 15 maanden zijn voorbij gevlogen.
Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Heb ook veel verbaasd reacties gekregen als geef jij nu nog? Of nu hij tandjes heeft ga je toch wel stoppen. Hij is bijna 1j tijd om hem af te leren... Sorry hoor maar dat beslissen wij en niet jullie.
Maar nu kan ik terug kledij aandoen zonder erbij te denken dat ik nog bv moet geven. Geen knoopjes, strecht etc. Ook wel tof om nu gewone beha's aan te doen. Mijn lichaam terug voor mezelf. Moet ik ook nog even aan wennen.
Nu ik gestopt ben krijg ik ook wel reacties zoals het werd wel tijd of ja hij is wel al groot genoeg, ja hij had het toch niet meer nodig,..
Merk wel aan mij hormonen dat die ook weer balans moeten zoeken hahaha.

Nog een fijne dag!

580 x gelezen, 1

reacties (0)


  • ~luna

    Jemig, hij is alweer 15 maanden. 😱 Dat is wat ik nu vooral denk, hahaha. En verder niets van aantrekken! Jullie kind, jullie keuze!