Positief, bloeding, echo, onzekerheid


Hoi allemaal, 7 april positieve test! Vanaf dec spiraal eruit en ook direct 28 dagen cycles. Helemaal blij, onze 2e!
Helaas maandag 8 april einde dag een vage bloeding gehad. Direct vk praktijk gebeld en mocht dag erna meteen langskomen. Ze hadden me geschat op 5 weken (ivm laatste ongesteldheid) maar op de echo was er (nog) niks te zien. Waarschijnlijk te vroeg de echo en zeiden dat ik week later terug moest komen. De bloeding blijft wel aanhouden maar voelt niet als een ongesteldheid! Op het begin vers bloed maar werd al gauw donker rood of zelfs bruin. Zit elke keer uren tussen de bloeding, is afgelopen woensdagavond gestopt. Donderdag vaag bruin tot niks en vrijdag en zaterdag bleef het uit. Maar nu ineens gisteren weer wat bloed gehad. Ik word er erg onzeker van… afwachten tot donderdag voor de bepaalde echo of ze dus iets positiefs zien. Nou mijn vraag; is er iemand met dezelfde klachten die hierna wel een positief beeld had of moet ik gewoon van het ergste uitgaan? Sta er overigens heel nuchter in :) we zijn pas gaan proberen en bij de 1e hebben we er 8-9 maanden over gedaan dus het was vrij snel geweest voor ons.

554 x gelezen, 2

reacties (3)


 • Assiral

  Oei het klinkt voor mij niet goed… maar er zijn ook genoeg vrouwen waar bij het wel goed gaat ondanks bloedverlies.

  Ik duim voor je dat alles oké is!!

 • Aily

  Je gaat hier niet veel antwoorden vinden helaas, het is echt afwachten, hoe moeilijk ook :( Gaat je bloedverlies met buikpijn? Ik zal voor je duimen dat het goed mag blijven gaan!

 • KelS-C

  Meer zwaar gevoel onderin, ook niet echt duidelijk krampen gehad. Alleen bloedverlies houd aan. Mijn ongesteldheid was vaak 3 dagen echt heftig. Maar dit slaat nergens op hoe lang en hoe weinig ik steeds verlies.