Onzekerheid tijdens zwangerschap

Hoi lieve meiden,
Gisteren snel een blog in elkaar gezet maar helaas kan ik er niet meer in. Dus even een nieuwe aangemaakt.
Tis spannend allemaal, al 3 weken verlies ik bloed waarmee ik toch eens even langs de huisarts ben geweest. Die verwees me door naar saltro om een inwendig onderzoek te doen.
Daar aangekomen zagen we een zwarte vlek in m'n baarmoeder. Het kon wijzen op een cyste of een zwangerschap. Heb je al een test gedaan werd er gevraagd? Ik antwoordde heel verbaasd nee? Want ik verlies al 3 weken bloed dus ga niet uit van een zwangerschap. Smiddags bloed laten prikken om een eventuele zwangerschap uit te sluiten en dan mocht ik niet zwanger zijn verder onderzoek te gaan doen.
Savonds keek ik op de site van saltro voor de uitslag van mijn bloed onderzoek. De hcg waarde is mij bloed was 2427.00 maar wat dit betekende geen idee... Savonds nog naar de apotheek gereden voor een test en ja hoor zwanger! Ik kon het niet geloven...
Vandaag weer een test gedaan om te kijken hoe ver ik zal zijn, de clear blue test wees op 4-5 weken zwanger! Aangezien ik nog steeds bloed verlies maar de 2 testen uitwijzen dat ik wel zwanger ben voelt het nog steeds dubbel. Ik moet maandag de huisarts bellen en kijken wat hun zeggen want m'n gevoel zegt toch dat er iets is wat misschien niet goed is vanwege m'n bloedverlies. Spannend maar afwachten!

617 x gelezen, 4

reacties (2)


  • NazarC

    Wauw gefeliciteerd met je zwangerschap

  • Jill8i

    Dank je wel. Voelt nog onwerkelijk omdat ik bloed verlies. Zo spannend allemaal morgen de ha bellen!