Zal het dan toch? IUI#5

Hoihoi,


CD10. Tijd voor de follikelmeting. Jeetje wat spannend nu ik terug ben aan de Letrozol in combinatie nu met Metformine.
Het baarmoederslijmvlies was 3,2mm. Zo dun met Letrozol heb ik het nog niet gehad dus hmm, hier heb ik mijn twijvels over.


Links alles klein maar aan de rechter kant kwam er eentje naar boven die ongeveer 11mm is. Niet slecht..
Maar daarnaast ligt er een van 16mm! Eindelijk weer een keer een beetje positief nieuws. Ik durf nu bijna te denken dat ik toch deze cyclus een IUI kan doen.


De arts wou eigenlijk dat ik morgenavond de Pregnyl ging spuiten en dat we de inseminatie al in gingen plannen maar dit vind ik te spannend. Ik heb eerder gehad dat een follikel van 16mm ineens weg was en een paar dagen later alles verder ging aan de andere kant. Ik wil het risico niet lopen dat ik de IUI ga doen maar eigenlijk geen ei had. Ook heb ik eigenlijk altijd dat mijn follikel niet het gemiddelde 2mm per dag groeit en ik wil hem wel de kans geven dat hij echt rijp ik. Ik wou eigenljik wel een extra echo.


Zo gezegt, zo geplaned. Woensdag mag ik om 14 uur terugkomen voor nog een echo. Hopelijk zit de follikel dan tussen de 18 en 20mm en kan ik savonds de Pregnyl spuiten met vrijdag de IUI.
Ookwel een fijn idee dat mijn baarmoederslijmvlies nogeens gemeten word en dat de andere follikel nog een klein beetje kans heeft om te groeien. Niet dat ik ervanuit ga dat deze zoveel groeit dat deze rijp gaat zijn maar het idee is leuk.


Alsjeblieft, laat deze poging eindelijk doorgaan! 


Liefs.

722 x gelezen, 2

reacties (2)


  • LiefsTess

    Hoop dat het door mag gaan, heel veel succes 🥰

  • AshleyJessy

    🙌🏻🙌🏻 Hoop het voor je!