Het is weer elende

Hoihoi,
Afgelopen maandag 23 mei heb ik de 2e follikelmeting gehad. 2 eitjes. Een van 13 en een van 14mm aan de linkerkant. Hartstikke mooi dus! Baarmoederslijmvlies zag er ook mooi uit.
Mijn arts gaf mij de optie, of woensdag terugkomen of we gaan er gewoon blind in. Blind de IUI doen vind ik wel heel spannend dus toch gekozen voor een extra echo.

Woensdag 24 mei vol goede moed die echo in. Baarmoederslijmvlies zag er nogsteeds mooi uit. Het is mooi aan het opbouwen.
Maar toen.. aan de linkerkant alles weg.. 2 follikels, beide van 11mm. Aan de rechterkant zaten er 5 van 11mm. Shit man.. hoe kan dit. Ook de arts was verbaasd. Dit is niet hoe het hoort.
Hoe we nu bezig zijn is dus duidelijk niet de juiste weg voor mij kwa medicatie etc dus ze ging mij in de teambespreking gooien en met mijn hoofdbehandelaar om tafel. Vrijdag nog een echo om te kijken wat mijn lichaam verder doet want cancellen wil ik echt niet..

Vrijdag 26 mei. Linkerkant was alles weg en aan de rechterkant was er een follikel van 11 en een van 12. Toch wel wat groei al is het niet veel en gelukkig geen overstimulatie. Dit geeft mij toch een beetje hoop dat het misschien doorzet ookal zit ik op CD20. Het baarmoederslijmvlies is ook nog netjes bezig met opbouwen dus de arts wou eigenlijk tochwel dat ik door ging spuiten met de Puregon en dan maandag terugkomen.

Mijn hoofdbehandelaar heeft mijn dossier nogeens goed doorgekeken. Ze wil mij graag zelf spreken en het hebben over de verdere opties want inderdaad, hoe het gaat bij mij kan niet. We wachten nog even af wat mijn lichaam doet. Als ik toch nog deze IUI kan doorzetten en ik niet zwanger ben dan plannen we een consult maar uiteraard ook wanneer ik deze ronde moet afbreken.

Wat een heftige week weer vol emoties. Kan het nou nooit een keer goed gaan?
Liefs

1524 x gelezen, 2

reacties (2)


  • M~

    Sterkte! Ik zit zelf in ICSI en weet dat je weken alle kanten op kunnen knallen. Vervelend en moeilijk om mee om te gaan. Zo onvoorspelbaar waar je doorheen gaat.

  • Linde-1

    ♥️ dikke knuffel