Niet te geloven

Waar ik dacht dat ons gezinnetje eindelijk compleet was, zeker na de laatste zwangerschap vol complicaties, deed er zich vanmorgen een verrassing voor.
Een positieve test... help, slik, lichte paniek, wat ga ik nu doen?? Dit kan ik toch niet? Zo zie je maar van 1 keer niet veilig te doen het dus ook gewoon in 1 klap kan..
En dit terwijl ik nog helemaal geen cyclus had, dus ik dacht, voor die ene keer zal het toch geen kwaad kunnen zeker, om zonder condoom verder te doen. Ja niet dus, eigen schuld dan maar. Pfff ik weet even niet goed wat denken, hoe ik dit allemaal ga doen met de andere kindjes. Ik kom nu al handen te kort soms.
En nu stress ik over het feit dat ik redelijk zware medicatie en antibiotica genomen hebben voor een longontsteking, ik hoop dat dit geen negatief effect heeft op ons nieuw klein leventje.
Ik moet nog alles even laten bezinken, manlief weet het zelfs nog niet, hij weet wel dat ik een test gekocht had. En hij zei al lachend haha stel u voor dat je zwanger bent. Voor hem meer dan welkom, moest het van hem afhangen zouden er nog zeker 5 volgen hihi. Maar hij zit in met mijn gezondheid, en vond het ook oké met hoe ons gezinnetje nu was.
Ik ben ook pas begonnen met een cursus bakken, omdat ik heel graag van thuis uit een klein projectje wou opstarten. Gelukkig kan ik dat nu wel verder doen op mijn eigen tempo thuis, al wordt die droom dan weer even op pauze gezet.
Het zal zijn eigen wel uitwijzen zeker, groei maar verder lief kleintje, je bent even welkom als alle andere 💕

1368 x gelezen, 2

reacties (7)


 • Babyfluit

  Ten eerste gefeliciteerd!! Ik kan de shock goed voorstellen! 🥰 het gaat helemaal goed komen, heb vertrouwen!

 • Ikendochter

  Haha ongeluk zit in een klein hoekje ! Gefeliciteerd dat zeker wel.

  En nu even relaxed over na denken

  Alle kindjes een T-shirt aan met je wordt weer papa hahaha

 • Mamaria

  Gods wil. 🥰😍 Je krijgt dat wat je aankunt. Gefeliciteerd! 🥰

 • Linde-1

  Gefeliciteerd!

 • hjdv

  Van harte gefeliciteerd! Fijn dat ondanks je dubbele gevoelens dit kleintje welkom is. Ik wens je van harte een goede zwangerschap toe.

 • Yune

  Heel bijzonder, gefeliciteerd!

 • oemmiee

  Bijzonder hè ! Gefeliciteerd ❤️