Update

Inmiddels hebben we alle verjaardagen van de kinderen gehad. Ik vind het altijd heel leuk maar ook heel druk. Ze zijn allemaal goed verwend. Inmiddels wonen we nu een ruime maand in ons nieuwe huis en bevalt het prima. De kinderen hebben allemaal een eigen slaapkamer en dan hebben we nog een logeerkamer over. Over een week heeft de oudste haar intake voor onder andere haar iq. Op school hebben we voor de vakantie een gesprek gehad maar we zijn het niet helemaal met elkaar eens. Wel krijgt ze nu ander werk. Uit haar iq test zal hopelijk blijken hoe hoog haar iq is. Echter zit bij ons wel de vraag of het mogelijk is om op deze school te blijven. Vooral een strijd die ik momenteel voer. Ze heeft haar vriendinnen daar maar een juf die haar niet begrijpt. Mijn middelste vindt het leven 1 groot feest. Die doet haar ding. Luisterde af en toe bijzonder slecht maar staat vrolijk in het leven. Mijn jongste is alweer 2. Een heel dametje, ze is heel lief, en vind andere ook lief. Ze vind het minder als haar zussen met haar gaan slepen.

1035 x gelezen, 3

reacties (6)


 • Nog-even!

  Weet je al welke leerkracht ze volgend jaar krijgt? Zou die haar beter begeleiden?

 • Florien84

  Ze kunnen dat nu helaas nog niet aangeven. Zodra dat bekend is kan ik wel redelijk inschatten of dat een goede combinatie wordt. Mocht het dezelfde zijn dan hebben we er een heel hard hoofd in.

 • Nog-even!

  Wat lastig... Ja, dat zou vervelend zijn als dit zo blijft... Hopelijk krijgt ze een ander!!

 • Minibeeb83

  Heerlijk als je beetje gesetteld gevoel gaat krijgen in nieuwe huis.

  Voor school .. met dochter hier hetzelfde maar heb geleerd dat het zo docent afhankelijk is of ze tot bloei komt. Het wisselt hier beetje om het jaar. Dus een andere school lijkt dan ook de oplossing niet. Zo lang er buiten school genoeg uitdaging is merk ik dat ze blij genoeg is en laat ik het zo.

 • Florien84

  Als we inderdaad van school zouden gaan wisselen en uit haar iq test blijkt dat ze hoogbegaafd is, dan zal ze worden aangemeld voor het onderwijs voor hoogbegaafde.

 • Minibeeb83

  Ook daar kan je wel hetzelfde probleem houden heb ik om mij heen gehoord .. ook dan kan het nog leerkracht afhankelijk zijn ..