Ronde 4

Donderdag moet ik ongesteld worden en ik denk ook dat ik dat word. Ik baal ervan. Waarom lukt het nog niet. Bij de vorige lukte het gelijk. En ja ik weet dat sommige veel langer bezig zijn en dat dit nog niks is, maar ik baal even. Ik wil ook zo graag. Voor nu voel ik dat ik weer ongesteld ga worden en verder heb ik totaal geen kwaaltjes die op een zwangerschap kunnen duiden.

724 x gelezen, 2

reacties (16)


 • Slear91

  Ik ben dit keer in ronde 5 zwanger geworden en dacht écht dat ik ongesteld ging worden. Ik had voor de verjaardag van mijn vriend een verrassingsetentje gepland met aangepaste wijnen en dat viel net rond mijn NOD. Ik wilde voor mijn eigen geruststelling toch een zwangerschap uitsluiten en had een test gedaan. Ik wist zeker dat deze negatief ging zijn, aangezien ik me echt niet zwanger voelde en heel mijn lichaam vertelde dat ik gewoon weer ongesteld ging worden. De verbazing was toen ook groot toen ik twee strepen zag staan. Dus geen aangepaste wijnen voor mij en een extra verrassing voor mijn vriend. Ondertussen ben ik 7 weken zwanger (en voel me nu wel hartstikke zwanger). Wat ik vooral wil zeggen is dat kwaaltjes/symptomen niks zeggen en zolang je geen bloed ziet, een zwangerschap altijd mogelijk is. Houd hoop!

 • Baby.wens

  Het is nog lang geen donderdag, dat duurt nog bijna een week! Wacht het rustig af.... Het kan echt nog alle kanten op gaan. Succes!

 • Florien84

  Dank je wel! Jij ook nog even succes.

 • Linde-1

  Het is nog geen donderdag, heb nog hoop. Je hoeft niet altijd symptomen te hebben voor die tijd. Ik had bij de laatste keer ook echt idee dat ik ongesteld ging worden totdat ik 3 a 4 dagen voor nod ineens meer afscheiding kreeg, iets wat ik normaal nooit heb. Verder had ik geen enkel ander kwaaltje of aanwijzing.

  Ik vond de site van fitforfertility wel interessant. Misschien haal jij er nog tips vanaf van haar blogs.

  Hopelijk wordt je donderdag niet ongesteld🤞

 • Florien84

  Ik heb inderdaad wel meer afscheiding als dat ik anders heb.

 • Rozenstruik

  i feel you!

  Je weet maar nooit hè.. zolang je geen rood ziet, kan het nog alle kanten op gaan.. 💕

 • Florien84

  Klopt. Dat is ook zo. Alleen heb ik nu al van die typische krampen die ik heb voor ik ongesteld wordt.

 • Baby.wens

  Die had ik ook, 1 week voor nod... toen ik zwanger bleek 😉. Menstruatie klachten kunnen verdomd veel op beginnende zwangerschaps klachten lijken.

  Donderdag duurt nog bijna een week. Er is nu nog niks te zeggen over of je ongesteld word of eventueel zwanger bent. Wacht nog een (bijna) week af en kijk dan verder. Lastig, ik weet het! Maar Donderdag is gewoon écht nog ver weg 🤣

 • Nog-even!

  Ik hou nog even hoop voor je

 • Florien84

  @Nog-even! Dank je wel!