Draaibaby

Nu ruim 33 weken zwanger en eigenlijk verloopt alles super. Op maagzuur en zere bekken na, geen klachten. Kindje ligt al wekenlang met dr hoofdje beneden en begon zelfs al een beetje in te dalen. Gisteren nog bij de verloskundige geweest, alles was weer top. Mn vriend en ik grapte zelfs nog dat het bijn saai was zo goed als alles gaat.
Vandaag naar de gynaecoloog om te praten over eventuele pijnbestrijding bij de bevalling, stelt ze voor om even te kijken naar de kleine meid, gewoon ‘voor de leuk’.
Verrek zeg, is ze gewoon 180 graden gedraaid en ligt ze in stuit! Ze kan nog terug draaien natuurlijk, maar ik was oprecht even van Mijn a propos! Ik heb dr geen extreme bewegingen voelen maken, dus zag het echt niet aankomen! Al wekenlang ligt ze goed, maar ze moet toch nog even dwars doen haha.
Ik heb het idee dat ze nog wel terug draait en anders zien we dan wel weer verder. Ze houdt het spannend in ieder geval, hadden we maar niet moeten grappen dat het bijna saai was😜

427 x gelezen, 1

reacties (2)


  • Peepah

    Haha, zo was mijn eerste zwangerschap het werd wel een versie, die was ook saai. In 2 minuten gepiept. Bevalling duurde 10 minuten. Wel een knip gehad.

  • Flamingobaby

    Ooh nou daar teken ik voor denk ik! Ach je kan het toch niet plannen, dus ik laat het maar over me heen komen!