3100 dagen lid, terugblik

Vandaag ben ik alweer 3100 dagen lid van babybytes, waar blijft de tijd!
Wie had er druven dromen dat wij nu 2 gezonde dochters zouden hebben! 
Ons eerste kindje heeft ruim 5 jaar op zich laten wachten, wat is er in die tijd veel gebeurd, maar wat vergeet je ook weer veel. 
Ik heb zoveel verdriet gehad, zussen, vriendinnen, collega's  en teamgenoten werden zwanger of vroegen of wij nog geen kinderen wilde, ik zei stoer nog niet of alles op z'n tijd naar stiekem was die wens er al wel en waren we ook bezig maar wilde het niet lukken.
Ik heb er achteraf spijt van dat ik er niet open over was maar het allemaal opkropte.
Nog steeds raakt het mij als ik lees dat 35 ( of ouder) te oud is om een kind te krijgen. Ik was 35 bij de eerste en net 1 dag 38 jaar bij de tweede. Ik ben inderdaad een oudere moeder maar kan prima voor ze zorgen en ben denk ik veel bewuster moeder. Ik ben nog fit en sterk genoeg om samen met mij man voor onze kinderen te zorgen.


Sorry moest dit even van mij afschrijven.
Voor diegene die nog bezig zijn met zwanger worden heel veel succes, geef de hoop niet op, want er bestaan echt wonderen!!


Voor alle andere geniet van de dag en alle goeds!


Liefs van mij.


 

539 x gelezen, 2

reacties (0)


 • Pirate

  Ik ben 38 en nu zwanger! Dank je, want ik vind die opmerkingen ook vaak moeilijk, en voel me vaak schuldig dat ik al zo 'oud' ben, terwijl het echt niet eerder had gekund...bovendien is het al moeilijk genoeg als je weet dat er meer kans is dat er iets fout gaat - dan heb je het niet nodig dat daarop gewezen wordt. Had ik gekund ik was al veel eerder zwanger geweest

 • Elss

  gefeliciteerd en geniet ervan! In mijn ogen is leeftijd niet belangrijk. bedankt voor je reactie!

 • Anna-76

  Ik werd op mijn 39e voor het eerst moeder en vlak voor mijn 41e voor de 2×. Jong moeder worden is niet altijd vanzelfsprekend. Ben super blij dat we nog 2 gezonde jongens hebben gekregen 💙

 • Elss

  ik weet als geen ander dat het niet vanzelfsprekend is helaas! Super dat je nog 2 gezonde jongens hebt gekregen. Dat is pas rijkdom! geniet ervan!

 • Feria

  Wauwie 3100 dagen! Dat is écht lang

  Ik kan me ook heel kwaad maken als mensen 35 (of 38) te oud vinden. Wat een onzin zeg...

 • Elss

  ja zag vandaag ineens de ballonnen, ben nu ruim 8 jaar lid hihi.

  ik kan er ook echt kwaad om worden, bedankt voor je reactie, doet mij goed!