Controle vk--) dwarsligger

ik ben gisteren weer naar de verloskundige geweest.

bloeddruk was goed 130/85, ben nu bijna 31 weken er is echter een klein probleempje, de kleine ligt dwars mm. Vk vroeg of ik klachten had daar het niet echt prettig moet zijn om een dwarsligger te hebben (blijkbaar) Ik heb weinig klachten, maar jah heb ook net 3 weken vakantie achter de rug en ben pas sinds deze week weer aan het werk. over 2 weken terug komen om te voelen hoe de kleine dan ligt, ligt hij/zij dan nog steeds dwars dan krijg ik een echo, want dit is eigenlijk geen optie. ben benieuwd!! Verder sinds 2 weken regelmatig kramp 's nachts in de kuiten helaas. verder voel ik mij goed. De babykamer is dinsdag gebracht staan nu in elkaar, kinderwagen ook en het is echt kei mooi!! Iemand toevallig ervaring met een dwarsliggend kind trouwens???

Liefs

70 x gelezen, 0

reacties (0)


 • bo 1

  Hai hai fijn dat het verder goed gaat wel jammer dat het nu al een dwarsligger is kan nog wat worden als hij peuter is ha ha vervelend he die kramp weet er helaas geen oplossing voor.
  Hoop dat de kleine zich bedenkt en over 2 weken gedraaid is.
  liefs

 • jeans

  hier met 35+2wk nog steeds een dwarsligger. Krijg komende dinsdag een liggingsecho en als het dan niet goed ligt, wordt er een ks gepland voor wk38. Dit ook ivm voorgeschiedenis, eerste lag tot 38wk in stuit, is toen gedraaid, maar uiteindelijk met een spoedks gehaald wegens navelomstrengeling. Maar jij hebt nog wel ff tijd ;-) Het kan nog zelf draaien, of er kan er versie gedaan worden. (ook dat mag bij mij niet ivm de eerdere ks)

 • Greetje

  Ik heb gisteren een hele maffe tip gehoord van mijn oude wijze buurvrouw. Leg een blok zeep in je bed en geheid dat de kramp over is. (laat me even weten of het werkt. Ik ben er wel benieuwd naar) En er is een magnesiumdrankje tegen kramp. Dat moet je dan even aan je vk vragen.