Ervaringen na curretage

Hallo, op 2 juni heb ik een curretage ondergaan. Hartje was gestopt bij 8 weken en 5 dagen. Na de curretage ben ik bijna geen bloed meer verloren,
Nu bij de nacontrole blijkt dat mijn cyclus mooi hervat (eitjes rijpen) maar er zit nog bloed van de curretage in mijn baarmoeder. Geen restweefsel van zwangerschap, wel bloedklonter of restbloed.
Cytotec pillen vorige week hebben niets gedaan.....
Iemand ervaring dat dit bloed of die bloedklonter kan meekomen met volgende menstruatie?

1470 x gelezen, 1

reacties (5)


 • ALK93

  Ja, dit heb ik ook gehad. Na mijn curettage met 8w eigenlijk geen bloedverlies gehad. Toen een echo gehad waarop de zwangerschap weg was. Restant bloed was te zien en is met de volgende menstruatie gekomen. Was iets heftiger als normaal, maar verder gewoon prima gegaan.

 • ElsJ

  Bedankt!!

 • Caatjemaatje

  Bij mij een iets anders verkoop na een missed abortion heeft Cytotec geholpen. Bij echo daarna bleek wel nog “vocht” te zien wat met menstruatie er uit zou komen.

  Heftige menstruatie en 14 dagen later nog wat spoortjes.. na nog een extra controle echo blijkt het echt schoon te zijn was bang voor restje placenta. In ieder geval heeft de menstruatie het dus wel schoon gekregen. Hoop voor jou op dezelfde uitkomst!

 • ElsJ

  Ooh heel goed, ik hoop het ook !! Bedankt