7dpo

Sinds 60 dagen eindelijk weer op het “leuke” wachtbankje! Maar eigenlijk vind ik het maar moeilijk om mijn zwangerschapstesten niet te gaan verspillen (haha). Nu 7dpo. Al 7dagen een regelmatige temperatuur in het hoogste segment van mijn curve (dit terwijl de periode voor mijn eisprong super wisselvallig is). En ik voel vaak een drukkend gevoel in mijn onderbuik; alsof ik straks ongesteld ga worden, terwijl dit volgende week pas zou zijn. Iemand die dit herkent als zwangerschapssymptomen of wil ik gewoon te graag?

738 x gelezen, 2

reacties (14)


 • SarahT

  Hi ! Ik zit ook gezellig naast jullie op het wachtbankje. Maandag moet ik voor bloedtest gaan. Ben nu op dag 8 na terugplaatsing (Inc. Terugplaatsing dag )

  Spannend! Ik moet eerlijk toegeven dat ik al een aantal testjes gedaan hebt waar ik een lichte positieve streep in zag. Maar durf nog niet al te blij te zijn! Hopelijk ook voor jullie een goed resultaat!

 • ENBEEZET

  Spannend! Heb je al uitslag?

 • SarahT

  Jaa ik ben zwanger! Hopelijk voor jullie allen ook snel goed nieuws! Ik kamp wel met wat buikkrampjes niet al te heftig maar wel regelmatig. Maakt me nog dus er onzeker. Hoop dat de komende 3 maanden even snel voorbij vliegen. Denk dat ik dan pas echt ga kunnen genieten. 😂

 • Yune

  Ik zit ook op het wachtbankje. 10 dpo vandaag. Denk alles te voelen. Ik ga pas de 19de een test wagen 😁

 • ENBEEZET

  Pfff.. zenuwslopend hè?! Ben benieuwd naar jouw uitkomst!

 • Yune

  Heeel licht action streepje

 • ENBEEZET

  Wauw! Wat een goed teken!

  Ik denk toch dat ik minder geluk heb😪

 • Yune

  Heb de foto bij test resultaten staan

 • -imback

  Ik ben jullie ook aan het vergezellen op het bankje. Ik zit op 10dpo (als ik uitga van Mn vorige cyclus). Gisteren een klein beetje roze afscheiding. Dacht dat Mn menstruatie begon. Tot op heden geen bloed of roze afscheiding meer gehad. Misschien innestellingsbloed?

  Eind december gestopt met de pil. 2 januari een onttrekkingsbloeding gehad en 9 februari menstruatie. Lastig om te berekenen hoe Mn cyclus is want die zal wel niet meteen op regel zijn na het stoppen van de pil. Het is dus een gokje. Geen idee wanneer Mn ei was. Ga proberen me in te houden met testen tot ergens volgende week..

 • ENBEEZET

  Zou fijn zijn, zo snel! Ik ben gestopt met de pil in mei vorig jaar, maar durf eigenlijk niet te hopen..

  Ben benieuwd naar jouw uitslag!

 • -imback

  Hier is de menstruatie door gebroken op dag 33. Vorige maand hele erge buikkrampen en nu totaal geen last van Mn menstruatie. We zijn nog niet heel actief bezig met een kindje. We zijn alvast gestopt met de pil om Mn menstruatie weer op regel te krijgen na de pil. We laten voor nu de natuur zn werk doen en kijken hoe het loopt :)..

  hoe gaat het met jou?

 • ENBEEZET

  Balen, zeg!

  Ik zit nu op 11dpo. Heb geen symptomen dat Mn menstruatie er aan komt, maar ook niet van dat ik zwanger ben.. durf niet te hard te hopen!

 • 12345678

  Ik zit naast je op het wachtbankje! Hier 6dpo (denk ik), wil volgend weekend gaan testen en heb er een goed gevoel over. Dit keer niet heel duidelijk mn ei gevoeld, maar met een cyclus van 35 dagen moet het wel ongeveer toen zijn geweest. Eergisteren zei ik nog tegen mn man dat ik het gevoel had dat het raak was; de hele dag van die kleine steekjes helemaal onderin. Helaas kunnen we niet meer doen dan afwachten, al zou ik het liefst met een cameraatje vanbinnen kijken of er al wat zit

  Het is ook bij iedereen zo verschillend wat hun symptomen zijn, bij mijn eerste voelde ik juist helemaal niks én testte ik pas met 3 dagen na nod heel licht positief. Dat is ook zo irritant met testen; als je negatief test weet je eigenlijk nóg niks, vandaar wil ik deze ronde wel echt wachten tot minimaal 1 dag voor nod. Hier inmiddels in ronde 7, maar ivm langere cyclussen dus ook al 9 maanden onderweg voor de tweede.. Mn eerste was gelijk raak in de eerste ronde, dus dan duurt dit wel echt heeel erg lang!

 • ENBEEZET

  Oh dan zitten we ongeveer gelijk! Ik zou ook volgend weekend meer moeten weten.. ben zelf in ronde 5 nu, maar wel al 10 maanden verder.. ben benieuwd of het raak is!