Begrijp er niets meer van....

Ik heb een cyclus van 28/29 dagen, altijd mooi optijd nooit een langere cyclus gehad,
Nu zijn we dag 31 en nog steeds geen maandstonden te bespeuren,
Zwangerschaptest was gistere negatief... 😔 aan wat kan dat nu aan liggen?...
Zou het nog kunnen dat ik later positief nog kan testen?
Toen ik gistere teste was het met de zwngerschaptest van sensitest
Waar je 6 dagen voor nod mee kunt testen. Ik veronderstel als die zo gevoelig zijn en al zo ver voor nod kunt testen
Zou je denken dat het dan wel positief moest zijn gisteren. Ik ga er dan ook
Maar van uit dat ik niet zwanger ben als de testen al zo gevoelig zijn...

635 x gelezen, 0

reacties (7)


 • Anno85

  Ik heb het een paar weken geleden ook laten doen moest prikken voor mijn schildklier. Maar heb 12 juni een miskraam gehad en omdat ik minder ongesteld was wilde ik weten of mijn hcg nul was na mijn miskraam maar was gelukkig zo

 • B756

  Over twee dagen nog eens testen. Het zou een late innesteling kunnen zijn waardoor je hcg nu nog iets te laag kan zijn voor de test, er zijn ook vrouwen die sowieso pas wat later positief testen. Het kan ook zijn dat je een keer een langere luteale fase hebt, daar hoeft geen reden voor te zijn.

 • MamaJL

  De kans is wel klein. Als je graag zwanger wilt worden kunnen je stresslevels omhoog gaan, waardoor je menstruatie later kan komen. Soms wel 10 dagen later zonder verdere oorzaak. Je zou over een dag of 3 nog eens kunnen testen als je menstruatie er dan nog niet is.

 • Bloempje1990

  Dankje voor je reactie, ik denk soms ook en zeg tege me zelf ook van mss ben je er te veel mee bezig en dat ze daarom weg blijven, maar ik ben er al elke maand zo hard mee bezig hehe 😊 wat natuurlijk ook wel normaal is en je het niet kunt late als je zo graag nog eens zwanger wilt zijn, denk dat dat wel bij de meeste vrouwen zijn die zo graag zwanger willen worden 😊

 • MamaJL

  Absoluut, daarom komt een latere menstruatie ook vaak voor. Probeer andere dingen te doen, je zinnen een beetje te verzetten.