Overdrijven of niet

Aankomende zondag alweer 30 weken zwanger van ons 3de meisje!
Kamertje is al klaar..naam hebben we gevonden..kaartje uitgezocht..alles is klaar voor haar komst!!

Maar sinds gister begin ik last te krijgen van mijn bekken..en ik moet in 2 weken tijd nog 9 diensten draaien ( de zorg )
Ik heb dit nog niet eerder gehad, wel een druk van na de bevalling maar niet tijdens mn zwangerschap..
Nu vind ik zelf dat ik niet zo moet zeuren en gewoon door moet gaan! Maar merk wel dat het zwaar word op deze manier!
Ik heb al 2x voor mijn gevoel gefaald met de zwangerschappen..1ste omdat ik met 35 weken beviel..2de omdat ik een klaplong kreeg en niks meer mocht doen de gehele zwangerschap!!
Maar nu gewoon weer iets op mn pad waardoor ik misschien niet even die 2 weken nog kan werken..want over 2 weken heb ik vakantie en erna begint mijn verlof meteen..

Zijn er nog meer dames met bekken problemen die een beetje kunnen aangeven wat je voelt en wat je wel of niet moet doen met dit probleem??

668 x gelezen, 2

reacties (5)


 • strelitzia

  Om permanente schade aan je lichaam te voorkomen dien je toch echt naar je lichaam te luisteren. Of je gaat minder werken, of je vraagt om aangepast werk of je stopt helemaal met werken. Dan ga je eerst de ziektewet in en dan met 34 weken met verlof.

 • Beertjuhs

  Ik ga sowieso al met 34 weken jet verlof in want de 36 weken zou ik sowieso niet halen met 2 vroeg geboortes😉

 • Ryder85

  Zeker aangeven op je werk dat het te zwaar wordt! Misschien halve dagen werken of gewoon echt ziekmelden en eerder met verlof. Het is het niet waard om je laatste weken ellendig door te brengen. En je klinkt totaal niet als een aanstelster ;)

 • Vi3r-kindjes

  Ik heb mijn laatste 3 zwangerschappen al heel vroeg bekkenproblemen gehad. Het advies van de bekkenfysio is een goede balans tussen bewen en rust. en rust was ook echt liggen. Meid wees niet zo hard voor jezelf. Je faald echt niet als je je ziekmeld omdat je bekkenpijn hebt. Ik kon op een bepaald moment bijna niks meer. Simpel de afwas doen was al teveel voor mij.

 • Ting55

  Ooh wat ben je hard voor jezelf. Wees eerlijk tegen jezelf en kijk wat je kan.

  Je hebt weinig invloed op het krijgen van al die nare dingen maar wel hoe je ermee omgaat.