Ik kan mijn man niet uistaan..

Lieve mamas(to be)
Na wat langer dan een half jaar zwanger proberen te worden hebben wij vorige week onze positieve test mogen krijgen.
We zijn dolgelukkig en gezegend en hopen dat alles goed zal verlopen.
Ik ben nu 5 weken zwanger en heb al aardig wat last van symptomen.
Ik ben zo moody onbeschrijvelijk gewoon.
Ik ... kan...mijn..man...niet...uitstaan. gewoon echt niet. Terwijl ik nooit zo ben geweest we hebben een hartstikke fijne huwelijk en staan met alles op 1 lijn en we kunnne altijd goed met elkaar praten over van alles en nog wat.
Maar nu...echt alles irriteert mij ik kan hem echt niet uitstaan soms... en het zijn niet echt dingen die hij doet maar ik irriteer.me gewoon aan alles.
Hoe sloom hij soms kan zijn hoe ik dingen moet herhalen omdat ie me niet goed kon horen bijvb.
Tijdens het ontbijt hoe ik hem hoor eten als ie naast me zit en hij ademt luid..ik herken mezelf niet meer en vind dit zo vreselijk.
Heeft iemand dit ook meegemaakt en word dit beter?
Ik heb een zoontje van 3 en kan me niet herinneren dat ik mij ooit zo voelde;(

3482 x gelezen, 3

reacties (21)


 • blij-ei-tje

  En ik maar denken afgelopen weken dat ik de enige was/ ben. Knuffelen, zoenen en een aanraking moet ik gewoon niks van weten. En ik maar denken dat het aan mij lag. Ben ik eindelijk zwanger en zit ik aan hem vast moet ik niks meer van hem weten. Gelukkig is het alweer een tikkeltje minder erg dan eerst🙈 Fijn om te weten dat meer dames dit hebben!

 • Ohmamamia

  Nou, je bent duidelijk niet de enige :)

  Hier ook, maar ook naar mijn kinderen. Dan deed ik de hele dag mijn best om het leuk te houden voor de kindjes, en kreeg mijn man 's avonds alle opgekropte frustratie over zich heen. Nu met 14 weken is het wel weer redelijk normaal.

 • Violette

  Dit zijn echt je hormonen. Over een tijdje is dit voorbij! Ik had het met me man. Dan had hij keelpijn in de auto richting me werk. Elke seconde kuchte hij op de zelfde manier. (Ik werd gillend gek) of chips eten uit de zak (verschikkelijk geluid) en vervolgens mij willen kussen (met die vieze geur). Achteraf konden we er allemaal om lachen.

 • Badeendje2018

  Oh herkenbaar... Zeker deze zwangerschap dat ik af en toe denk "wauw, dat was onredelijk". Gelukkig weet hij dat het door de zwangerschap komt..

  Bij mijis het toeval dat het trouwens steeds bij hetzelfde geslacht is. Bij het andere geslacht is er weinig aan de hand...

 • Flamingobaby

  Had ik ook de eerste paar weken. Vond hem ook heel erg stinken, zelfs fris onder de douche vandaan, tanden gepoetst etc.

  En hij wilde juist mij een keer extra knuffelen omdat hij ook heel blij was met de zwangerschap en ik vond dat alleen maar meer irritant omdat hij zo stonk.

  Ging met 14 weken ofzo wel over.. hoop voor jou ook.

 • Zoutedrop

  Ik wilde de eerste weken mijn man dagelijks met een pan meppen. Dat heb ik natuurlijk niet gedaan. Het wordt minder :)

 • Raintje

  Ik had dit ook tijdens mijn zwangerschap! Echt zielig voor hem. Ik ergerde me zelfs aan mezelf dat ik me zo ergerde🤣. Lang leven de hormonen.

  Was bij mij na eerste trimester weg..

 • .FamilyFirst

  Ik ben echt een monster als ik zwanger ben, en mijn man is altijd de lul dan hsha , herkenbaar dus, ging bij mij pas na de bevalling over

 • Mariss29

  Helaas nu niet meer zwanger. Is met 7 weken misgegaan. En mijn man zegt. Het enige voordeel aan die miskraam is, is dat ik mijn vrouw weer terug heb! Ik was super moe, en als ik zo opstond kon hij de hele dag niks, maar dan ook echt niks goed doen. Was ook super kortaf. Dus ja, bij mij was t ook zo..

 • Babydance

  Wat vreselijk heel veel sterkte!

  Zulke antwoorden maken mij zo nerveus heb het eerder zien gebeuren en nou kan ik niet meer genieten en alleen maar denken dat het bij mij ook zo gaat eindigen.

 • Preggy01

  Ik had het ook en ook totaal niet willen knuffelen en zoenen etc terwijl normaal wel erg graag! Zelfs toen blog hier over geopend dat t leek alsof ik ineens 0 verliefd meer op hem was. Is later in de zwangerschap minder geworden en vanaf dag van de bevalling direct compleet verdwenen.

 • Sweden2020

  Had ik ook de eerste weken hahhaha. Bij mijn eerste zs kon ik mijn 2 katten niet luchten, bijna de gehele zs.

 • Babywish2020

  Ik had dit ook! Na mijn miskraam (5 weken) was het gelijk weg.

 • Nog-even!

  Probeer erom te lachen en je gevoel vooral niet serieus te nemen, dat helpt!

 • Snuitje88

  Welkom hormonen!!

 • P_ck

  Ooh noo wat vervelend zeg. Inderdaad wel uitspreken naar hem toe anders krijg je misschien vreemde gezichten.

  Ik heb het ook wel wat maar in iets mindere mate.

  Hopelijk is het snel over in ieder geval

 • Mamavan.Liv

  Welkom zwnagerchap hormoon... Lastig te zeggen de ene heeft het het 1e trimester de ander de hele zwangerschap.

  Zo extreem heb ik het niet zoals jij omschrijft, heb wel vaker een irritatie maar that's it. Zou je wel uitspreken naar je man

 • Pindakaasappel

  Oh ja herkenbaar. Niet alleen in de zwangerschap maar ook als ik ongesteld moet worden 🤣. Al die hormonen. Na de bevalling en midden in de zwangerschap werd het minder/ging het weg.

 • babymango

  Haha nou heb er gelukkig niet zoveel last van als jij, maar herken er wel iets in. Ik irriteer mij ook meer aan mijn vriend (vooral met eten). Als hij chips eet of soep zit te slurpen. Daar had ik voor de zwangerschap echt geen last van 😂 Kan mij er gelukkig goed overheen zetten en val hem er verder niet mee lastig.