Vraagje

Zijn er hier ook vrouwen die kort na de bevalling zwanger werden ?
Zouden jullie misschien jullie ervaringen willen delen?

802 x gelezen, 2

reacties (11)


 • Myrtheflower

  Ben je op dit moment zelf zwanger, en hoelang na de bevalling ben je zwanger geraakt?

 • Beebiesje

  Ik heb er 6 kort op elkaar.Echt genieten

 • Babyblessed

  Het lijkt mij ontzettend zwaar zo kort op elkaar, we hebben 3 kinderen daar zit 3 jaar tussen telkens. Nu zal er straks 11 maandjes tussen zitten. Maar we kijken er wel erg naar uit.

 • mammavaneenmeisje

  Hier zit er 12 maanden tussen de oudste en middelste en straks 18 maanden tussen de middelste en de jongste.

  De zwangerschap van de tweede vond ik ontzettend pittig. Fysiek was het heftig maar mentaal heb ik (achteraf gezien) waarschijnlijk een prenatale depressie gehad. Maar na de bevalling was dit gelijk over en hadden we de welbekende roze/blauwe wolk! Onze kinderen zijn echt ongelofelijk gek op elkaar! Zitten in hetzelfde ritme, heerlijk. Nu bijna uitgerekend van de derde. Deze zwangerschap was zoveel anders en fijner. Mentaal gaat het heel erg goed en fysiek is het pas vanaf week 32 pittig.

  Wij vinden het echt bijzonder dat er weinig leeftijdsverschil tussen de kinderen zit. Het is echt genieten en natuurlijk heb je momenten dat je het pittig hebt maar dat heeft iedere moeder ongeacht het leeftijdsverschil.

  Hopelijk kun je een beetje genieten van je zwangerschap. 🙏🏻

 • Babyblessed

  We moeten er nog erg aan wennen, maar hadden wel meteen dat heeft dan maar zo moeten zijn. Dus het is niet dat we er niet blij mee zijn, maar slikken was het wel. We hebben 3 dochters daar zit 3 jaar tussen. Nu zwanger van nummer 4 en de jongste is net 3 maandjes. Vind het wel heel spannend ☺️

 • KikiAnnabel

  Ik ben 3.5 maand na de bevalling van de tweeling weer zwanger geraakt. Nu bijna 28 weken.

  Welke vragen heb je? Over hoe de zwangerschap verloopt of de drukte met 2 kindjes kort op elkaar?

 • Babyblessed

  Beide inderdaad. Ik heb namelijk echt slechte zwangerschappen achter de rug, vind ook best spannend dat er 11 maanden zal zitten straks tussen de jongste 2

 • KikiAnnabel

  Deze zwangerschap is voor mij makkelijker, omdat ik hiervoor een tweeling heb gedragen. Heb wel meer last van mijn bekken, maar door naar de bekkenfysio te gaan gaat het een stuk beter.

  Ik zou het op je af laten komen, het kindje zit namelijk al in je buik dus je kan er toch niks meer aan veranderen en voor iedereen is het anders!

 • Hopefull2020

  Ik was 3 maanden na ons 1ste zwanger van de 2de. Wat voor ervaring zoek je? De zwangerschap met baby of 2 kindjes op korte tijd?

 • Babyblessed

  Beide inderdaad. Ik heb namelijk echt slechte zwangerschappen achter de rug, vind ook best spannend dat er 11 maandem zal zitten tussen de 2 jongste straks. Geen idee wat ik moet verwachten omdat er tussen de 3 dames 3 jaar zit.

 • Hopefull2020

  Ik heb de 2de zwangerschap niet zwaarder gehad, maar ons 1ste kindje was echt wel een droombaby om thuis te hebben (prematuur aan 29w, dus hij was nog maar een maand thuis toen ik weer een positieve test had). Met een baby en een peuter is het wel wat pittiger, ik had echt structuur nodig en zo ging de verzorging en huishouden ed wel vlot. Eenmaal je het ritme van je baby kent, kan je je dag er wat naar indelen ook.