Baby 10 maanden ovegergeven?

Vanacht werd ik wakker van mijn dochtertje die had overgegeven in haar bedje, best veel. Haar avond maaltijd kwam er uit. Even alles opgeruimd etc en weer in bed gelegd en daarna begon ze weer te spugen. Daarna goed geslapen en half 7 werd ze wakker voor haar fles, ze heeft ongeveer 30 CC laten staan. Toen werd ze weer wakker om half 9 en toen kwam de hele flesinhoud er ook uit.. iemand een idee hoe dit kan? Virusje misschien? Ze is wel vrolijk alleen wat huilerig maar geen koorts of dergelijke. Wat is handig? Wel of geen flesjes aanbieden gedurende dag, en fruit? Broodje leek me sowieso niet handig. En moet ik hiervoor ook naar een huisarts?

419 x gelezen, 1

In Baby

reacties (7)


 • TrotseMama<3

  Heeft de mijn met 7 mnd geha. Ben toen terug gegaan op fles en brood en groente en fruit even geschrapt.. was wel na een week elke dag spugen . Opgebouwt weer en eet nu alles weer prima.

  Denk virusje.. beterschap mer je meisje

 • mama-van-een-kleine-prins

  Oh wat een toeval weer.. onze kindjes schelen 1 dag en mijn zoon had eergisteren overgegeven in bed. Ik zag het 's ochtends pas. Gelukkig bleef het hier bij 1 keer. Maar bij jullie klinkt dit echt als een buikgriepje.

 • Assiral

  Ja niet leuk! Ben even bij de HA geweest en ze heeft ook weer een lichte oorontsteking.. en inderdaad een buik virusje.

 • ~mie~

  Klinkt idd als buikgriep. Ik bood gewoon het eten en drinken aan dat ze anders ook zouden krijgen en mijn kinderen gaven zelf goed aan wat ze wel en niet wilden eten. Gewoonlijk aten ze dan ook enkele dagen een stuk minder en daarna kwam het vanzelf in orde. Die kindjes regelen zichzelf gelukkig ;-)

 • Assiral

  De fles heeft ze nu minder zinin, dus ze heeft net wat brood korstjes gehad omdat ze mij het brood uit mijn ogen keek, en hier had ze wel veel zin in. Ik wacht even af hoe het verder gaat vandaag, bedankt voor je antwoord!

 • verrassing2019

  ik denk virusje zelf zou ik niet een hele fles aanbieden maar kleine beetjes geven en geen brood maar een kraker ofzo wat licht op de maag valt.

  mijn dochter van 6 had her vorige week nog geen diaree geen koorts maar wel gespuugd bleek virus zei at bijna niks maar dronk kleine beetjes en fruit hebben we haar gegeven banaan enzo dat ze toch vit binnen krijgt

 • Marj0lein

  Het lijkt idd op een buikgriepje 😢 altijd vervelend.. zodra dat hier gebeurde ging ik kleine flesjes aanbieden, toch elke keer wat proberen binnen te houden en misschien toch brood maar dippen in melk? Vocht binnen krijgen is t belangrijkst!