40 jaar geworden…25 weken zwanger en toe aan verlof ;)

Jeetje, wat vliegt de tijd ineens!
Die eerste 16 weken waren echt verschrikkelijk (ziektewet in door extreme misselijkheid en vermoeidheid) en nu ik me goed voel vliegen die weken om, joh!
Voor ik het weet ligt deze meid in mijn armen.... ben best nerveus over de bevalling. Het is immers 10 jaar terug dat ik beviel van ons tweede kindje. De eerste bevalling duurde in totaal 4 uur, de tweede bevalling duurde 2 uurtjes. Wat zal het deze keer worden? Mijn gevoel zegt langer dan 2 uurtjes. Juist omdat mijn lijf al zo lang niet is bevallen :)

Maar oh mijn hemel.... ik ben nu al zo toe aan verlof. Lekker in mijn eigen baby bubbel zitten, me bezig houden met het huis, het inrichten van de babykamer en overige slaapkamers. Poeh, wat moeten we nog veel aanpakken. Nou ja, moeten?! Mijn nesteldrang zorgt ervoor dat ik ineens alles van boven naar beneden opnieuw wil verven en inrichten. Gaat hem nooit worden natuurlijk hè?
Al is het alleen maar door die verdomde harde buiken die best pijnlijk voelen. Echt heel naar en na het werken is dit alleen maar erger. Dan helpt rusten ook niet meer. Misschien toch handig om eens aan te geven bij de VK. Ben niet iemand die even belt om advies te vragen.

Oh ja, ik ben 40 jaar geworden! 40 en zwanger! Ongelooflijk. Voel me zoooo geen 40. Hoe dat dan zou moeten voelen? Geen idee eigenlijk.

Dat was weer een update in mijn digitale dagboek! Schrijf hier veel te weinig. Die dagen vliegen ook zo voorbij.

1865 x gelezen, 2

reacties (5)


 • Wasbeertje7

  Hier, geloof het of niet de eerste bevalling 6 uurtjes, 2e bevalling 3 uurtjes en toen zei ik voor de grap al dan de 3e in 1,5 uur, en ja dat ik nog gebeurd ook haha.

  Gefeliciteerd!

 • Lindaaaaaaaa

  Loop 1.5 week voor op jou ... leuk leuk

 • Aroc90

  Proficiat!

 • Linde-1

  Gefeliciteerd 🥳

 • Ik-ben-weer-anoniem

  Gefeliciteerd! En wat gaat dat snel met je zwangerschap. Het lijkt nog maar pas geleden dat je het hier aankondigde.

  Mijn laatste is ingeleid dus ik kan niet echt zeggen of het dan op natuurlijke manier sneller was gegaan dan 12 jaar eerder. Deze bevalling duurde door de inleiding wel echt langer.

  Ik herken het wel dat je van alles nog aan willen pakken op het laatste moment. Wij hebben bijna alles nog van ons zoontje, dus het zal alleen even een nieuw kleurtje op de muur van de babykamer worden. Ik ben nu precies 10 weken en ik heb maandag de termijnecho. Daarom ben ik er ook nog niet zo erg mee bezig nu. Ik ben wel erg nieuwsgierig of het een meisje of jongen is. Mijn oudste dochter van bijna 18 hoopt dat ze nu eens een zusje krijgt. Ze heeft 1 broert(je) en 2 halfbroertjes. Ik word in februari 39, dus ook een "oudere" zwangere. De dagen vliegen idd echt voorbij en dit is de eerste zwangerschap dat ik mij zo goed voel (maar ja dit is nog maar het begin natuurlijk).

  Veel geluk en ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad.