Mijn man is verwarrend (even klagen :) )

Vanweege de wens om hormoon situatie te stabiliseren en het geven van bv gebruiken wij geen hormonale anticonceptie. We hebben gekozen voor condooms.

Maar nu mijn man. Hij is zo verwarrend; zucht. Omdat we door een lang diep dal gaan riep hij al maanden dat hij nooit meer en derde wilt. Behalve als hij "zin" heeft.Hij is dan super teleurgesteld over het gebruik van een condoom. Moet ik hem actief tegenhouden, want ineens gaat hij er vol voor. Of oppert hij de optie 'voor het zingen de kerk uit'. Als ik hem uitleg dat ik het risico nu niet wil lopen; antwoord hij doodleuk het is geen risico maar een kans.

Nouja! Zijn toelichting over het verschil tussen kans en risico maakte het nog erger! Mijn gozer denkt gewoon in het the heat of the moment met zijn l*l. Hebben jullie mannen dit ook?

Gelukkig weet ik zelf heel goed wat ik wil. Nu wil ik absoluut geen onveilige seks. Oh maar wat had ik graag gehad dat hij (ook al deelt hij het gevoel dat hij ook nu niet voor een derde wil gaan), mij serieuzer zou nemen. En dat niet alleen ik ons moest beschermen


 


 

 


 


 


 

mag ik dit een beetje raar vinden?


 

1736 x gelezen, 2

reacties (8)


 • Fitchick

  Precies het zelfde hier!

  Vind het heel erg kansloos.

 • 2de-wupper

  Hier na de 2 de bevalling gekozen voor spiraal. Maar bleef bloeden, zat dus niet goed.

  Na het spiraal ben ik zeer kort aan de pil geweest maar voelde me er gelijk heel naar bij.

  Nu al ruim 2 jaar niks en ik voel me goed.

  Heb een ap waarin ik alles bijhoud en zo kan zien wanneer ik vruchtbaar ben.

  ( voel dit zelf ook heel goed)

  Wij gebruiken alleen condoom als ik vruchtbaar ben.

  Maar nu dat onze jongste 3 is geweest gaan we weer proberen

 • mamavanSenE

  Mijn man gaat mee met mijn keuzes gelukkig! Ik werd doodmoe van die hormonen dus wij vrijen nu ook alleen met condoom. En zonder doen we ook echt niet! Hij geeft wel aan zonder fijner te vinden, maar heeft er geen probleem mee

  Misschien een optie om te zeggen, als jij geen condoom wilt gebruiken, gaan we ook niets doen.

 • Momalies

  Je kan ook een koperspiraal kiezen, geen hormonen😃

 • china-dad

  Je mans hormoonsituatie is ook niet helemaal stabiel.

 • Mama2knullen

  🤣🤣🤣

 • Jojo91

  Haha herkenbaar hoor. Meneer riep altijd dat hij 2 kids genoeg vind, maar ik ben ook de enige die het op het moment tegenhoud (nou komt hij er een beetje op terug, maar moet er zelf nog echt niet aan denken met een baby van 5mnd)

 • Mamadebby2009

  ik denk dat hij je wel serieus neemt , maar tijdens de sex gaat het er in het hoofd van de man veel heter aan toe , en daarnaast heb ik gehoord dat het zonder condoom voor de man veel prettiger aanvoelt dan met condoom . waarschijnlijk daarom dat hij op zo'n moment zoiets roept. en door jouw depressie is het natuurlijk logisch dat jij denkt dat hij je niet serieus neemt. ik wens je veel sterkte met je depressie en ik hoop dat het snel beter met je mag gaan.