Testen

Wat maak ik mezelf gek😂 deze ronde voor t eerste geen ovu testen gebruikt omdat ik er minder mee bezig wilde zijn..
Maar het werkt juist een beetje averechts.. geen idee wanneer ik nu ongesteld moet worden.. zit nu op dag 30.. en heb mijn eisprong meestal rond dag 20...
En ben dan na 9/10 dagen na ei ongesteld.. maar nu dus geen flauw idee... nu op dag 28/29 bij afvegen wat bruinverlies gehad.. en verder helemaal niets meer.. vandaag getest maar zie alleen iets als ik hem in het licht houd..
En op 100 manieren heb ik al gekeken🙈 je wil zo graag iets zien dat je ineens lijntjes gaat gezien...
Nu nog maar een paar dagen wachten of ik ongesteld word of niet en dan test ik wel weer😂
Haat deze onzekerheid.. en wat zou dat bruinverlies zijn? Innesteling? Pff geen idee.
Zo klaar even van me af geschreven...

516 x gelezen, 2

reacties (8)


 • MommyDees

  Ik had ook paar dagen voor nod bruinverlies maar de echte menstruatie zette niet door. Heb vanaf toen tot 5 weken zwangerschap bruinverlies gehad. Ik vond dat erg spannend want ik had altijd voordat ik ongesteld moest worden bruinverlies. Dus ik had met 4 weken 2 dagen wel positief getest maar was toch bang het te verliezen doordat ik die spotting had. Maar gelukkig is ze blijven zitten en word ze volgende week alweer 2 jaar. Dus het kan allemaal! Spannend!

 • Anno85

  Dat bied hoop! Bruinverlies is helemaal weg. Nu weer gewoon wit.. ga zaterdag weer een testje wagen.

 • Kmnvb

  Ben benieuwd naar je test

 • Soccer-Mom

  Je kan doorgaans twee weken na je eisprong testen. Je lichaam heeft dan genoeg hCG opgebouwd om een test positief te laten zijn. Uiteraard zit hier ook weer een marge in omdat het moment van innestelen kan verschillen. Ovulatietesten heb je ook niet nodig als je zonder weet wanneer je eisprong is.

 • Anno85

  Ik weet dus nooit precies wanneer mijn eisprong is...

 • Soccer-Mom

  'Precies' is ook niet echt nodig. Als je je cyclus al een tijdje in kaart brengt (want dat doe je neem ik aan) dan weet je ook wanneer je ongeveer je NOD verwacht en dus ook ongeveer wanneer je eisprong is. Je gaf zelf in je vraag aan dat je je eisprong meestal op dag 20 hebt. Dan kan je gerust op dag 34 je NOD zetten.

 • Anno85

  Nee snap ik maar mijn LF is afgelopen half jaar 9/10 dagen geweest na eisprong! Dus dan kan je toch al eerder testen?

 • Soccer-Mom

  Kan maar de testen zijn daar niet op berekend.