Even afschrijven..

Salaam alaykoum / Hallo allemaal,

Inmiddels al 35weken zwanger.. de tijd gaat wel snel
Heb inmiddels ook alles in huis voor de baby maar vandaag was een rotdag..

Ja de laatste loodjes zijn zwaar maar als ze allemaal als vandaag zijn dan weet ik niet of ik dat ga volhouden (tja je moet wel..)

Eergisteren had ik een goede dag en aangezien mn man vrij was en niet al te moe hebben we na het gezellige avondeten besloten een filmavond te doen. Kids allemaal een bakje met lekkers en leuk op de bank. Nou na een klein uur werd het een beetje laat en zei ik dat we morgen de rest zouden afkijken, ik was echt doodop dus mijn man deed de kinderen naar bed. Ik lag op mijn zij op de bank en ik weet niet wat er precies gebeurde maar mijn dochter struikelde of verloor haar evenwicht.. ja precies op mijn buik gevallen met volle gewicht. Ik weet dat de baby beschermt zit maar ze viel echt hard.. dat in combinatie met hormonen en vermoeidheid maakte ik me heel erg zorgen. Mijn man nam de kinderen mee naar de badkamer om tanden te poetsen en ik kon niet stoppen met huilen. Ik zag echt de allerergste dingen voorbij flitsen en bleef onbedaarlijk huilen. Mijn man kwam me elke keer geruststellen maar zag dat dat niet echt werkte en dus besloot ik toch de verloskundige te bellen, anders zou ik echt niet kunnen slapen. De verloskundige moest wat afronden en zei dat ik daarna kon komen, plots erna vroeg ze of ik misschien liever had dat zij bij mij thuis moest komen waarop ik graag zei.

Nou na ruim een uur was ze er eindelijk, heb mezelf maar afgeleid met een docu en chocola. Ze stelde me meteen gerust dat het vaker gebeurt en dat er echt zelden wat ergs aan de hand is. Zodra ze haar koude handen op mijn buik legde begon mijn meisje weer te schoppen (ze bewoog wel na het ongeluk maar niet zoals normaal). Voor de rest was alles in orde maar de vk wilde wel dat ik de volgende ochtend met spoed bloed zou prikken om zeker te zijn dat ons bloed niet verwisselt is geweest.

Ze zei dat ik de baby nog 2 weken binnen moest zien te houden en dat alles wel goed kwam, ik maakt eeen grapje en zei dat dat er zeker wel 5 zouden worden.

Gisteren naar de fysio geweest voor mijn rug.. en vandaag pff ik verga van de spierpijn. De fysio helpt wel echt, maar de pijn die ik nu heb plus de vreselijke maagzuur-nacht maakte de dag er niet beter op. Met alle moeite en schuldgevoel (omdat ik al amper wat doe met de kinderen) op naar de ikea zodat wij een bed konden uitkiezen (samenslapen met waterbed gaat niet..). Kinderen hebben de grootste lol gehad in de ballenbak en daarna lekker een ijsje (zelf) mogen halen. Maar man het voelde echt als ik 1x zou niezen dat de baby zou komen.

Ze is al ingedaalt en het voelt zooo laag.. ben benieuwd of ik haar tot de 40 weken binnenhoud. Vast wel, maar hoop toch iets eerder want die laatste loodjes pff..

Voor de rest gaat alles best goed, man helpt me echt waar die kan, het lukt me gewoon niet meer zo goed.

Nog even.. en dan heb ik je hopelijk in mijn armen en kan ons gezin wennen aan het nieuwe avontuur met 4 kinderen <3

Wa salaam / Groetjes,

Amatullaah

1186 x gelezen, 9

reacties (7)


 • Hopeful2020

  Incha'Allah, met Gods wil, komt alles goed! Laatste loodjes zijn de zwaarste.. en nog 2 weken is zeker voldoende. Ik weet dat iedereen zegt termijn uitdoen is beste, maar met 38 weken heb je ook een perfect gezonde baby hoor! Veel liefs en verzorg je goed!

 • Chudo

  Hoe gaat het nu meis? Heb je de uitslag al?

  Deze zwangerschap was niet makkelijkk voor je he in alle opzichten niet.

  Ik hoop dat als de baby er eenmaal is je goed kunt herstellen en je je snel de oude mag voelen❤

 • Amatullaah

  Ja net gebelt toevallig, alles was in orde! Dus nog even afzien&genieten haha rn dan komt vast alles goed. Lief berichtje, doet me goed dankjewel 😍

 • oemmiee

 • Assiral

  Zo herkenbaar.. ik kreeg dit ook rond 35 weken, het was gewoon echt klaar. Maar helaas bleef ze tot 41 weken zitten. Heb bijna dagelijks gehuild omdat ik er zo klaar mee was, maar goed wat doe je er aan je moet doorzetten..

  Sterkte er mee!! Voor je het weet heb je je mooie kindje in je armen

 • Mela2020

  Ahh!

  Snap wel dat je je dan zorgen maakte.

  Nog eventjes! En dan is de baby er. Probeer zo veel mogelijk rustig aan te doen ❤️

 • Anna-76

  Sterkte en succes met de laatste loodjes 🍀