Termijnecho en verteld!

Salaam alaykoum/ Hallo allemaal,

Ik heb net de termijn echo gehad en alles was gelukkig goed, ben 2dagen vooruitgezet waar ik ook heel blij mee ben. Voel me nog steeds vreselijk maar een dag zoals deze maakt al een stuk beter. Ben zelfs even met de kinderen in de speeltuin geweest. Ik zie er niet uit, ben echt uitgeput maarja.. ik ben blij dat alles goedgaat en ook best snel voor mijn gevoel.

Ik heb een t-shirt gekocht voor mijn dochter met aan de voorkant 'ik heb een geheimpje..' en aan de achterkant 'ik word grote zus feb '23', niemand zag het! Uiteindelijk is mn dochter naar oma gelopen en gezegd dat ze een nieuwe t-shirt heeft. Ik denk dat mn ouders zo geschrokken zijn dat ze vergat mij te feliciteren haha maar op het einde zei ze wel 'bedankt voor het goede nieuws' dusja..

De volgende dag gingen we naar mn schoonouders, mijn schoonvader zag het als eerst en die zei het tegen mn schoonmoeder, zij stond meteen op en gaf ons een knuffel. Ze vroeg of ik blij was en ik zei van wel maar ook erg overrompeld. Zij was zelf ook door 2 anti-conceptie middelen heen zwanger geraakt (ivm slechte jeugd wilde ze geen kinderen). Dus ze begreep me heel goed.

Dit weekend gaan we het aan mn broer vertellen, is 2 uur heen en 2uur terug.. hoop maar dat dat goedgaat!

Ik ben gelukkig!

Veel sterkte voor degene die zwanger proberen te raken of andere moeilijkheden hebben, en gefeliciteerd voor de mama's die ook zwanger zijn of bevallen :)

Wa salaam

Amatullaah

1162 x gelezen, 5

reacties (9)


 • snoezelke

  Fijn te lezen dat alles goed gaat en dat de reacties op de zwangerschap tot nu toe ook goed zijn meegevallen!

 • Mamavan3meisjesss

  Fijn dat alles goed gaat 🥰 lekker genieten nu gefeliciteerd

 • Hopeful2020

  Wa alaykoum salaam, wat fijn nieuws dat alles goed is!

 • Maria7

  Fijn dat alles goed was 🤗

 • Lindaaaaaaaa

  Ik had cupcake met binnenin roze en blauwe muisjes. Ze namen een hap en zeiden dat het lekker was en toen ze er naar keken vonden ze het mooie kleurtjes. Toen ik tegen mn zoon zei dat ze onze cakjes niet snapte , kwam pas het besef haha

 • Amatullaah

  Haha dat had ik ook, wel vooraf verteld wat er in de cupcakes zat. Wel leuk

 • Cin_01

  Gefeliciteerd ❤️🍀

 • Nicolette87

  Wat fijn!!

 • Cin_01

  Gefeliciteerd ❤️🍀