Ze worden groot

Salaam alaykoum / Hallo allemaal,

Nou, de oudste word over 2,5maand alweer 7.. de tijd vliegt zo snel. Ik had van de week een bericht van de juf ontvangen dat iedereen moest proberen zn kind nog voor de wintervakantie vetwr te leren strikken, dus dat hebben we gister 5x geoefent en hij kan het!

De laatste tijd heeft de oudste best wat last van woede-aanvallen.. ik herken hem dan niet. Inmiddels hebben we er over gepraat en heeft hij gezegd wat hij dan graag wil om rustig te worden. Mijn beste vriendin is een psychologe en kent ons dus beter als wat ik hier allemaal schrijf, zij zegt dat het kan zijn dat hij hoogbegaafd is. Hij scoort middelmatig op school, verveelt zich snel, is echt overdreven rechtvaardig en vind dingen al snel oneerlijk en sokken zijn altijd een probleem geweest met die naadjes. Mijn man zegt dat het goedgaat en dat testen overboden is, ik ben er nog niet uit. Heb het aangekaart bij de juf en we zullen zien wat zij en de interne begeleiders gaan zeggen.

Mijn jongste heeft 2 weken terug een kies laten trekken, ik was zo zenuwachtig. Ze had een drankje gekregen, maar ze heeft geen kik gegeven. Helaas zijn ze haar kiesje op de psz kwijtgeraakt, ze wilde die daar graag laten zien.

En de middelste.. ja die is lekker ondeugend nog steeds haha maar ook weer heel lief.

Ben trots op ze!

Wa salaam / groetjes,

OumAbd

890 x gelezen, 2

reacties (3)


 • Vi3r-kindjes

  Het gaat niet normaal snel subhaanAllaah. Ik heb mijn oudste dit jaar uitgezwaaid naar de middelbare school subhaanAllaah. Voor je het weet zijn we oma

 • mijn~meisje

  Ja dat gaat zo snel allemaal!! Hooggevoelig is misschien ook wel iets dat bij je zoon past. Tenminste waar ik aan dacht bij de korte beschrijving van je zoon. Misschien herken je daar ook dingen in. (of niet want een korte beschrijving zegt niet alles ;) )

 • Lama94

  Ik kon als kind niet tegen labels in kleding, duurde even voor mijn moeder dat door had. Wat ontzettend irritant, de hele dag voelde ik ze.

  Je hebt ook naadloze sokken: https://www.sokkenenzo.nl/a-65438011/jongenssokken/10-paar-kindersokken-basic-funky/#description

  Leuk om ze te zien groeien ☺️