IK WILDE MIJN GAL SPUWEN!

Eerste follikelmeting
Wat ben ik benieuwd, vandaag de eerste meting. Heb geen idee wat te verwachten. Ik hoop natuurlijk dat alles goed groeit want over 2 dagen heb ik weer een afspraak staan.
Nouja goed, we gaan uit van het beste.

Gelukkig gaat het de laatste paar dagen beter met spuiten zetten. Binnen een paar minuten zijn ze gezet... dat is wat anders als 20 minuten voor alleen de decapeptyl.

08:40 ik stond aan de balie om mij te melden, inner bitch met resting bitchface vraagt na het doorgeven van mijn gegevens of ik nu wel juist sta aangemeld.
Mevrouw kijkt mij aan en vervolgens naar haar scherm. Ja hoor? U staat gewoon juist aangemeld. Ik wilde mijn gal spuwen..

Er is vaker wat fout als goed gegaan daar aan de balie.
Waarom ik nog geen klacht mail heb verstuurd? Geen idee.

Op de echo was alles goed te zien... maar ze zijn nog te klein, onder de 10 mm. Ik moet doorgaan met 125 gonal f + decapeptyl.
26 februari heb ik weer een echo. Naast het feit dat ik jarig ben hoop ik op een goed voorteken.

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

1432 x gelezen, 2

reacties (4)


 • Sara1989

  Succes met de echo morgen. Ik hoop dat je follikels morgen goed gegroeid zijn. Ik spuit op dit moment ook de gonal f alleen dan voor iui. En moet ook woensdag terug voor een echo. Hoe vergaat het spuiten je. En hoelang gebruij je de gonal f nu?

  Succes morgen.

  😘

 • Alleen-maar-liefde

  Bedankt!

  Hoeveel eenheden spuit jij als io vragen mag? En hoe vergaat het spuiten jou?

  Wat toevallig hahah, toevallig ook in Eindhoven?😜

  Het spuiten gaat nu stukken beter, binnen een.kleine.10 minuten ben ik klaar. Ik voel wel dat nu na 7 dagen spuiten mijn eierstokken onrustig aan het worden zijn.

  ❤❤🍀🌸🌸

 • Sara1989

  Ik spuit nu 50 eh. Voor de iui. Vanavond is al de 20e keer. Ben er dus eigenlijk wel een beetje klaar mee. Mijn buik zit vol gaatjes. Morgen een echo als die er weer niet goed uit ziet wordt deze cyclus weer afgeblazen helaas. Nee ik zit niet in Eindhoven. Succes morgen bij de echo.

  😘

 • Dane

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Maar de titel hoeft niet in hoofdletters hoor, zonder kunnen we het ook goed lezen 🙈