Mijn lieve zoon

Omdat ik morgen de eerste afspraak hebt met de vk heb ik werk voor morgen al gedaan. Scheelt me wel een hoop. Maar mijn zoon blijft dan thuis bij papa. Maar dat valt bij onze boef in het verkeerde keelgat. Kreeg geen kus, en deed alleen maar huilen. Dit is al de 2e keer deze week dat hij bij de deur staat en de hele boel bij elkaar krijst. Het doet me op dat moment zoveel pijn dat ik me echt afvraag of ik hier goed aan doe om in de middag te gaan werken. Het gekke is als hij op de kinderdagverblijf gaat heeft hij dit totaal niet. Alleen als ik hem bij papa achterlaat dan is zijn wereldje te klein😭😭😭😭 vind dit wel zo erg. Maar ik weet het is een momentopname, 5 min later speelt hij vast weer!

727 x gelezen, 4

reacties (10)


 • Danya24

  ik probeer ee altijs achter te komen waar het verdriet vandaan komt. meestal zit er van alles onder. en natuurlijk gaat het vanzelf weer over maar ik vind het belangrijk wel te weten waar het dan vandaan komt.. heb je een idee? misschien dat je dan samen kunt werken met je kleine en hij zich niet zo machteloos voelt.. want vaak willen kinderen graag een gevoel van controle hebben en wij als ouders beslissen al zoveel voor hun...

 • 4mommy

  Nou ik weet waar het vandaan komt. Het is een moederskindje altijd geweest. Hij vind het moeilijk als ik wegga. Hij had zeker meegekund maar ik moest daarna weer ergens anders naartoe dat het dan niet uitkomt. Hij mag altijd met me mee.

  Hij hoefde vandaag niks, en mijn oudste dochter bleef langer op school om te helpen in het restaurant. En om 20:00 savonds in de donkerte wil ik niet dat ze alleen fiets. En ik vraag wil je met mama mee op de fiets. Nou meneer was nog eerder bij de fiets als ik. Denk echt gewoon beetje het gevoel mama komt niet terug, en bij papa blijven gebeurt bijna nooit. Omdat ik altijd thuis bent

 • Danya24

  nou dat is mooi dat je dat weet. misschien kun je iets doen of zeggen waardoor hij begrijpt dat je gewoon terug komt? een boek er over kopen en voor lezen? of altijd hetzelfde ritueel? ik weet natuurlijk niet wat je allemaal al doet.. maar gewoon wat tips die je als je wilt kunt gebruiken..

 • 4mommy

  Dank je wel, ik ga in de bieb met hem kijken of ik daarover een boek kan vinden🤗

 • Annabelle83

  Toen mijn man na zijn ouderschapsverlof weer ging werken, was onze zoon zo kwaad dat hij niet wilde komen naar hem als hij thuis kwam hem zelf niet aankeek. Hij heeft dat een hele periode gedaan. En dat is van zelf over gegaan.

 • 4mommy

  Ja apart he hoe kinderen kunnen reageren. 🙈

 • wish2bmom88

  Ik heb een leuk filmpje van mijn zoon, 2 jaar, papa uitzwaaien bij het raam. Papa gaat de bocht om: “Hèhè!” En hij gaat zijn ding doen.

  Het zijn periodes: Onze zoon heeft ook gehuild als er iemand weg ging, maar dat ging wel weer over zoals je leest.

 • 4mommy

  Ja het zijn korte momenten. Dat gelukkig wel maar het moment zelf is niet zo leuk