Horrorcadeau om zwangere vriendin te 'pesten'

Horrorcadeau om zwangere vriendin te

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je zwangere vriendin – en ze kan wel tegen een geintje – dan hebben we nu een topper voor je. Het cadeau is ook zeer geschikt voor als je frenemy zwanger is...

Travis en Nick Peterson (geen idéé wie dit zijn overigens) hebben een ‘musical’ wenskaart gemaakt die, als je ‘m opendoet, het geluid van een pasgeboren huilende baby laat horen en die meer dan drie uur (hou op hé) blijft afspelen. De kaart stopt alleen met afspelen als de batterij op is of als je op één of andere manier de batterij weet te vernietigen. Wat het nog erger maakt: elke keer als je op de geluidsknop drukt, wordt het huilen alleen maar luider en luider. Noooooooo!

De kaart die – nogal wreed, binnenin ‘het cadeau dat blijft geven’ heeft staan – wordt beschreven als de perfecte manier om soon-to-be-ouders ‘te verwelkomen in de geneugten van het ouderschap met de rustgevende geluiden van een oponhoudelijk huilende baby’. De afzender van kaart kan het geluid testen in een veilig modus voordat je de uit-knop verwijdert, zodat de kaart non-stop geluid blijft maken wanneer hij geactiveerd wordt.

Als je deze kaart durft te geven, kan dit worden beschouwd als een subtiele hint dat je geen zin hebt om op te passen als de kleine er eenmaal is... Altijd handig. Hieronder een kleine impressie van wat de ontvanger krijgt...

Vaker leuke artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: PopSugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50