Zus flipt als haar iets opvalt tijdens 20 wekenecho

Hoe leuk is het als je zus mee komt kijken tijdens de 20 wekenecho? Jillian Morin leek het een goed idee, ook omdat ze haar zus graag met iets wilde verrassen...

Jillian Morin maakt video's die onder andere op Youtube te zien zijn onder de naam MissJill. Zo maakte ze ook bovenstaande video tijdens haar 20 wekenecho en daarvoor nodigde ze haar zus uit. Jillian weet namelijk als iets wat haar zus nog niet weet en is heel benieuwd naar haar reactie...

Zie ik het nu goed?

Op het moment dat ze de echokamer binnenkomt, zie je al dat ze er enorm veel zin en helemaal uitgelaten is. Als ze haar blik op het scherm richt, zie je haar op gegeven moment een beetje stilvallen. Ziet ze het nu goed? 'Hè? Zie ik er nu twee?' vraagt ze hardop. En inderdaad Jillian verwacht een tweeling! De reactie van de zus spreekt boekdelen!

Ellen Show

De video bleef niet onopgemerkt en werd in de tv-show Ellen Show van Ellen DeGeneres getoond. Daarna ging de video compleet viraal. Als klap op de vuurpijl werden de zussen  door presentatrice Ellen verrast met twee spiksplinternieuwe auto's.

Lees ook:

Alles over de 20 weken-echo: wat, waarom en hoe?
Wat als je slecht nieuws krijgt over de 20 weken-echo?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50