Zoon Kimberley Klaver maand 'te vroeg' ter wereld

Zoon Kimberley Klaver maand

Kimberley Klaver is maandag moeder geworden van haar eerste kind. Het jongetje kwam een maand eerder dan de uitgerekende datum ter wereld, maakt de actrice vandaag op Instagram bekend. 

Trots

"Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen", schrijft de 33-jarige Klaver bij een foto van haar pasgeboren zoon die de naam Julius Laurens Alexander heeft gekregen. "Maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man."

Relatie

Begin februari maakt Kim bekend in verwachting te zijn. De actrice, die bekend werd door de serie Spangas, is nu een jaar samen met haar vriend Michel van den Bergh. Voorheen was ze negen jaar samen met Bas Schothorst, waarmee ze ook getrouwd was. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren 1 Juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh. Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed.Zo trots op deze kleine sterke man. Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!) En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht,echt alles. We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld. #blessed #son #Julius #pureliefde

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50