Zoek de verschillen: voor en na het krijgen van kinderen

Zoek de verschillen: voor en na het krijgen van kinderen

Minder wallen, stralende huid, iets slanker… Als je foto’s ziet uit de tijd voordat je kinderen krijgt dan verbaas je je soms hoe ‘fris’ je eruit zag. Een vader uit New York heeft op Instagram opgeroepen om ouders foto’s te laten insturen van voor en na het krijgen van kinderen. Wat zo fijn is: nu kun je zien dat je niet de enige bent die er ‘anders’ uitziet na het krijgen van een kind…

Mike Julianelle van de blog Dad and Buried heeft een Insta-account ‘Got Toddlered’ waar hij grappige uitspraken en foto’s plaatst als het gaat om wat kinderen je allemaal kunnen ‘aandoen’.

Lees ook:
Vaders en dochters, hilarische momenten op foto vastgelegd

Zoek de verschillen

Onlangs plaatste hij een voor en na foto van zichzelf: van voor en na het krijgen van zijn kinderen. Daarna volgden al snel foto’s van andere ouders die het verschil wilden laten zien:

Vind jij dat je qua uiterlijk erg bent veranderd nu je een kind hebt?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • hienbabytie

    Foto's van een avondje stappen, mooie kleren aan en opgedirkt, tegenover een ochtendfoto net uit bed na een doorwaakte nacht.... ja tuurlijk zit daar verschil in! En daar is niets mis mee. En als je dan weer een avondje op pad gaat zie je er weer heel anders uit.

  • Carrie89

    Echt hè! Ze zetten echt twee totale uiterste neer. Ze hadden net zo goed foto van het stappen en eentje van de ochtend erna met kater neer kunnen zetten. Had je hetzelfde effect gehad.

  • .Familyfirst

    Iedereen word ouder, met of zonder kinderen.

  • Mama-Manda

    Dus dat…

  • My-two-Pride-and-Joys

    Nou precies dit dus...

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50