Zo weet je of je relatie voor lange termijn is

Zo weet je of je relatie voor lange termijn is

Hij hoeft heus niet elke week met een bos bloemen aan te komen. Soms zit het hem in de kleine dingen. Herken jij één of meerdere van de volgende punten in jouw relatie? Dan zit het wel snor.

 

 

Jullie communiceren zonder woorden

Ten eerste zijn stiltes nooit ongemakkelijk, ook niet tijdens een lange autorit. Maar eigenlijk hebben jullie niet eens woorden nodig. Een blik, een handgebaar of een frons zegt al genoeg.

Je leven ziet er zonniger uit met hem

Ook al hebben jullie wel eens jullie dag niet, een leven zonder hem kun je je niet voorstellen.

 

 

Er zijn geen geheimen

Zelfs alle streken die je op de middelbare school uithaalde, kent hij. Ook al pest hij je er af en toe mee, al je geheimen zijn gelukkig voor altijd veilig bij hem.

Je benen scheer je niet altijd

Dat is voor speciale gelegenheden en voor de zomermaanden.

 

 

Jullie hebben het voornamelijk over eten

Is er ontbijt in huis? Zal ik boodschappen doen? Wat zullen we vanavond eten? Moet ik nog wat lekkers halen?

Lichamelijke ongemakken zijn een gezamenlijk leed

Haar op zijn rug? Die trek jij er wel even uit. Last van je nek? Hij masseert het wel even los.

Je komt bij zijn familie over de vloer zonder dat hij erbij is en het is niet awkward

Als je de kinderen ophaalt nadat ze een middagje bij opa en oma gespeeld hebben, blijf je gerust nog even hangen om wat te eten.

 

 

Geen ruzie over het huishouden

Jullie hebben allebei jullie eigen taakjes. Hij haalt het haar uit de putjes en jij bent meer van het opvouwen van de kinderkleertjes. Als je erover nadenkt vallen alle huishoudelijke taken meestal wel op zijn plek.

Jullie doen dingen voor jezelf

In het begin moest je er niet aan denken om een dag zonder hem door te brengen, nu hebben jullie allebei jullie eigen dingetjes. Hij gaat een weekendje weg met de jongens of jij hebt een heerlijke spa dag met vriendinnen en dat is helemaal prima!

 

 

Hij is je beste vriend

Stiekem doe je nog steeds het liefst de meeste dingen samen met hem. Op vakantie, uit eten, op het strand wandelen, het is altijd gezellig.

Herken jij iets in dit lijstje?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija was online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en dreumes Norah (oktober 2019) en baby Hunter (mei 2021). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50